Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

«Την βρήκα αιμόφυρτη στο πάτωμα...»: Συγκλονίζει η περιγραφή της οικιακής βοηθού της Μαίρης Χρονοπούλου για την κατάσταση της υγείας της (video)

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν»

4 Οκτωβρίου 2023 10:55
«Την βρήκα αιμόφυρτη στο πάτωμα...»: Συγκλονίζει η περιγραφή της οικιακής βοηθού της Μαίρης Χρονοπούλου για την κατάσταση της υγείας της (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός έπεσε στο σπίτι της στην Παιανία, με την οικιακή της βοηθό να τη βρίσκει αιμόφυρτη στο πάτωμα του σαλονιού.

Η Νίνο μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό. Συνήθως την έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα. Εκείνη τη μέρα δεν μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως. Ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της, ήμουν στην Αθήνα και η Παιανία ήταν μακριά» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου.

Μαίρη Χρονοπούλπου: «Δεν βλέπω να έχει προοπτικές! Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση» - Δραματικές δηλώσεις από τον νευροχειρουργός της (Video)

Δραματικές δηλώσεις έκανε ο νευροχειρουργός της Μαίρης Χρονοπούλου, κ. Γιώργος Στράντζαλης, όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας της, με τον αγαπημένο της φίλο επίσης Μάκη Δαλαπόρτα να προσεύχεται επίσης ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

«Δεν βλέπω να έχει προοπτικές! Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση»

«Το έμαθα από τον βοηθό μου, δεν μου το είπε κάποιος συγγενής της. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Την βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά, αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share