Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πρώτη μέρα γυμναστήριο για τη Δανάη Μπάρκα: «Αυτό το χέρι δεν το νιώθω» - «Πιασμένη» στην εκπομπή της (video)

«Τι πάγο μανούλα μου, θέλω να μπω μέσα σε πάγο και να κάτσω δέκα χρόνια»

3 Οκτωβρίου 2023 13:42
Πρώτη μέρα γυμναστήριο για τη Δανάη Μπάρκα: «Αυτό το χέρι δεν το νιώθω» - «Πιασμένη» στην εκπομπή της (video)
Από Εύη Κουρίδου

Την όχι και πολύ ενθαρρυντική εμπειρία της με το γυμναστήριο δήλωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης (3/10) στον αέρα της εκπομπής της.

«Ξεκίνησες γυμναστική, μάθαμε στο Instagram», της είπε αρχικά ο συνεργάτης της, Άρης Καβατζίκης. Τότε, εκείνη παραδέχτηκε πως είναι τόσο πιασμένη που δεν ξέρει αν θα πάει στην επόμενη προπόνησή της.

Απευθυνόμενη στον γυμναστή της, η Δανάη Μπάρκα είπε για το δεξί της χέρι πως «αυτό το χέρι δεν το νιώθω, έχε χάρη που το παίζω άνετη. Του υποσχέθηκα ότι θα πάω και σήμερα, τώρα αύριο δεν ξέρω, Κωντσαντίνε μου, συγγνώμη αν μας βλέπεις».

Ένας συνεργάτης της, της έδωσε την εξής συμβουλή: «να βάλεις πάγο», αλλά εκείνη του απάντησε με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει: «Τι πάγο μανούλα μου, θέλω να μπω μέσα σε πάγο και να κάτσω δέκα χρόνια».

Δείτε το στιγμιότυπο από το γυμναστήριο που ανέβασε στο Instagram

Δανάη Μπάρκα

Δεν τρώει ποτέ πίτσες και 3 ακόμη πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της στα 56 της

Από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι η Κατερίνα Λέχου, η οποία καταφέρνει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Στα 56 της δεν τρώει πίτσες και 3 ακόμη πράγματα, διατηρώντας έτσι την άψογη σιλουέτα της.

Το αψεγάδιαστο σώμα της, το οφείλει στην ισορροπημένη διατροφή που κάνει αλλά και στον μεταβολισμό της ενώ συνηθίζει και να γυμνάζεται. Ενώ, έτσι ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Κατερίνα Λέχου: Η διατροφή που επιλέγει για να διατηρεί το κορμί της
Η Κατερίνα Λέχου προσέχει την εικόνα της και λόγω της δουλειάς της θέλει να είναι πάντα σικ και περιποιημένη.

Κατέχει υπέροχες αναλογίες, τις οποίες οφείλει στη σωστή διατροφή που ακολουθεί στην καθημερινότητά της. Καταναλώνει πολλά και μικρά γεύματα, πίνει πολύ νερό ενώ αγαπημένη της συνήθεια είναι το πράσινο τσάι.

Ποια είναι όμως τα μυστικά διατροφής της Κατερίνας Λέχου;

  • Δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό γεύμα.
  • Το μεσημέρι τρώει συχνά ψάρι, για παράδειγμα σολομό, αλλά και όσπρια, όπως φρέσκα φασολάκια ή επιλέγει τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως.
  • Το ψωμί δεν είναι απαγορευτικό, ωστόσο, επιτρέπεται μόνο μία φέτα.
  • Για το βράδυ, προτιμά κάτι ελαφρύ, όπως ένα γιαούρτι με φρούτα ή μια τονοσαλάτα.
  • Όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν πίνει ποτέ καφέ και αποφεύγει τα τηγανιτά και τις λοιπές «αμαρτίες», όπως πίτσες, σουβλάκια, burgers, κ.τ.λ.
  • Φυσικά, η Κατερίνα Λέχου συνδυάζει την προσπάθειά της με συστηματική γυμναστική που για την ίδια αποτελεί «τρόπο ζωής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share