Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη...»: Η συγκινητική ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τα γενέθλιά της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

«Οι επόμενες μέρες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές»

3 Οκτωβρίου 2023 13:31
«Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη...»: Η συγκινητική ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά για τα γενέθλιά της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί
Από Ανθή Κουρεντζή

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, 3 Οκτωβρίου, η Γιούλικα Σκαφιδά.

Τα φετινά γενέθλια της, όμως, βρίσκουν σε μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη φάση. Όπως η ίδια αποκάλυψε, πριν λίγο καιρό μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η απόφαση να αποκτήσει ένα παιδί, ήρθε για εκείνη πολύ συνειδητά και πλέον, δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.


«Η εγκυμοσύνη είναι μια απόφαση που προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά. Ίσως επηρεάστηκα από την γέννηση της ανιψιάς μου. Έχω άλλες τρεις ανιψιές από τη μεγάλη μου την αδερφή, τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι. Αν με ρωτούσες πριν 10 χρόνια, θα έλεγα αποκλείεται. Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα, να γεράσω με έναν άνθρωπο, αλλά μέχρι εκεί» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της για την απόφαση να γίνει μαμά.

Σήμερα, 3/10 με αφορμή τα γενέθλιά της, η Γιούλικα Σκαφίδα έκανε μια ανάρτηση γράφοντας, «Μέρα γενεθλίων σήμερα! Η χρόνια που πέρασε ήταν γεμάτη, απ’όλες τις απόψεις! Κάτι μου λέει όμως πως οι επόμενες που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικές!».

Δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό, για ακόμη μια φορά, τη λαχτάρα της για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Σκέφτηκα να το πω»: Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - «Κάγκελο» η Μενεγάκη στον αέρα

H Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας σε ποιο μήνα βρίσκεται, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένει με την παρουσιάστρια να μένει «κάγκελο» με τις λεπτομέρειες.

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της «η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ. Σκέφτηκα έτσι να το πω, ώστε να ακούω το «η ώρα η καλή», «με έναν πόνο» για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το «project» θέλει οργάνωση και ετοιμασία…» .

Ποιο είναι το φύλο του μωρού

Και συμπλήρωσε η Γιούλικα Σκαφιδά «μπαίνω στον έβδομο μήνα. Γεννάω στις αρχές Δεκεμβρίου… μπήκα στη διαδικασία να γκουγκλάρω για τον τοκετό, να θηλάσεις να μη θηλάσεις… και με έπιασε πανικό και δεν ήθελα να χαλάσω αυτό που ζω», ενώ για το φύλο του μωρού, επεσήμανε «η απόφαση να γίνω μητέρα ήρθε πολύ συνειδητά… Στο σπίτι μου είμαστε όλο γυναίκες και τώρα έρχεται ένα αγοράκι» με την παρουσιάστρια να τη ρωτά «πού είναι;» και της έδειξε την κοιλιά της και αναφώνησε «να το».

Δείτε το video

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share