Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

«Κάνει κωλοτούμπα! Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία» - Η Φλορίντα Πετρουτσέλι "σταύρωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

«Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ»

3 Οκτωβρίου 2023 09:31
«Κάνει κωλοτούμπα! Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία» - Η Φλορίντα Πετρουτσέλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι "σταύρωσε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα είπε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το παρελθόν της στον Alpha, τη συμπεριφορά της και όσα έχουν ακουστεί.

«Μόνο εγώ έχω την αίσθηση που έχω; Της έκανε ο άνθρωπος μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και δεν πήραμε καμία σαφή απάντηση. Πήραμε μια απάντηση που εμένα μου βγάζει ένα μπέρδεμα μέσα της, ότι θέλει να απαντήσει σε πράγματα που έχουν ειπωθεί χωρίς να τα επαναλάβει και όποιος πάρει το μήνυμα, το πήρε», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Κάνει κωλοτούμπα! Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε από την πλευρά της: «Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, είχε πει ότι “ντρέπομαι κάποιες φορές που συναντώ παλιούς συνεργάτες μου”. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα, νιώθω ότι κάνει κωλοτούμπα και υποστηρίζει όλα αυτά που έκανε, λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν και ότι δεν είναι έτσι ακριβώς.

Υπάρχει κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς στους συνεργάτες σου. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας. Καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα, γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share