Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Όλοι βγάζουν το «καπέλο» στη Φαίη Σκορδά: «Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας...» - Την είπε με το γάντι στον Αχιλλέα Μπέο για όσα υποστηρίζει και αποθεώθηκε (Video)

«Είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες; Εγώ, που είμαι γυναίκα, αν κάποιος προσβάλει τη μητέρα μου, δεν θα προσβληθώ;»

3 Οκτωβρίου 2023 08:22
Όλοι βγάζουν το «καπέλο» στη Φαίη Σκορδά: «Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας...» - Την είπε με το γάντι στον Αχιλλέα Μπέο για όσα υποστηρίζει και αποθεώθηκε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όλοι βγάζουν το «καπέλο» στη Φαίη Σκορδά καθώς την είπε με το γάντι στον Αχιλλέα Μπέο για όσα υποστηρίζει και αποθεώθηκε. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σχολίασε τον ξυλοδαρμό πλημμυροπαθή από τον Αχιλλέα Μπέο, το περασμένο Σάββατο, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε για το επεισόδιο στους «Δεκατιανούς».

«Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές»

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια για τον δήμαρχο Βόλου «όταν μας προσβάλει κάποιος, πόσω μάλλον όταν μας προσβάλει το πιο ιερό που έχουμε όλοι στη ζωή μας, που είναι η μητέρα μας, δεν έχει να κάνει με το αν μας έχει προσβάλει με το αν είμαστε άντρες, αν είμαστε γυναίκες.

Είναι κάτι που αφορά σε όλους τους ανθρώπους. Είναι μια προσβολή και κατανοώ ότι προσβλήθηκε, αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι “εγώ που είμαι άντρας και μου πρόσβαλες τη μαμά”. Εγώ, που είμαι γυναίκα, αν κάποιος προσβάλει τη μητέρα μου, δεν θα προσβληθώ;».

Και συμπλήρωσε η παρουσιάστρια «είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες; Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές».


«Έβγαλαν το καπέλο» στην Κατερίνα Καινούργιου: Είπε για τον Αχιλλέα Μπέο αυτό που δεν τόλμησε κανείς

Όσοι παρακολούθησαν σήμερα (2/10) την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου της «έβγαλαν» το καπέλο, καθώς είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς να πει δημόσια για τον Αχιλλέα Μπέο.

Αφορμή στάθηκε ο ξυλοδαρμός πλημμυροπαθούς από τον δήμαρχο Βόλου, που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε:

«Παιδιά τι λέμε; Βλέπουμε έναν δήμαρχο να χτυπάει τον άνθρωπο. Τι συζητάμε τώρα; Είναι, όχι απλά ντροπή… Αν τον είχα ψηφίσει, θα ντρεπόμουν. Να χτυπήσει; Ζήτησε πουθενά συγγνώμη; Έκανε και κάτι απαίσιες δηλώσεις, ότι έτσι έχει μάθει να λύνει τις διαφορές του. Αν είναι δυνατόν. Νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν. Αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα τον πλημμυροπαθών, ασχολούμαστε με τις γελοιότητες που κάνει ο Μπέος»

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share