Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Θάνος Πετρέλης: «Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού» (video)

Το σχόλιο για την επιστροφή του Fame Story

2 Οκτωβρίου 2023 23:27
Θάνος Πετρέλης: «Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Fame Story, το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (30/9). «Στη σχέση μου με την Σοφία σημαντικό είναι ότι γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Λόγω της δουλειάς μου, δεν είμαι ο αρμόδιος να κάνω εγώ τις δουλείες του σπιτιού», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Σε ότι αφορά την επιστροφή του Fame Story, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μου έρχονται αναμνήσεις από το δικό μας Fame Story, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι το δικό μας ήταν πιο αγνό. Άνθρωποι που έχουμε πάρει μέρος σε τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, γιατί είμαστε πιο κοντά μαζί τους από τους υπολοίπους τραγουδιστές. Ο πόλεμος που δεχτήκαμε στο Fame Story ήταν ένας αντίστοιχος “παγκόσμιος πόλεμος” για την ελληνική δισκογραφία».

Κλείνοντας, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε: «Το επόμενο τραγούδι μου είναι ένα κομμάτι με λαϊκό ρυθμό και είναι χασαποσέρβικο».

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Μάρκελλου Νύκτα: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ασχολιόταν...»

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, με αφορμή την επιστροφή του Fame Story, έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είχε πάρει μέρος στο talent show πριν από 20 χρόνια.

«Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση», αναφέρει ο Μάρκελλος Νύκτας. Την ίδια στιγμή, αυτή είναι απάντησή του Κωνσταντίνου Αργυρού στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται πατέρας.

«Είχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες», παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής.

Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει περάσει ως παίκτης και μαθητής του από το Fame Story, ο Μάρκελλος Νύκτας σημειώνει: «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling».

«Υπήρχαν άλλα παιδιά που έλεγαν «αυτό δεν μου πάει», «αυτό δεν είμαι εγώ», κάτι σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;», απαντά ο Μάρκελλος Νύκτας σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share