Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Όπου φύγει φύγει ο Γρηγόρης Πετράκος: Η πρώτη αντίδραση μετά το δημοσίευμα για το διαζύγιό του από τη Θεοφανία Παπαθωμά

Πλέον έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με την ηθοποιό

2 Οκτωβρίου 2023 13:49
Όπου φύγει φύγει ο Γρηγόρης Πετράκος:  Η πρώτη αντίδραση μετά το δημοσίευμα για το διαζύγιό του από τη Θεοφανία Παπαθωμά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη αντίδραση που είχε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την είδηση κυριακάτικου δημοσιεύματος που τον θέλει να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με την Θεοφανία Παπαθωμά κατέγραψε η κάμερα της Super Κατερίνα. Ο τραγουδιστής όπου φύγει φύγει αποχώρησε γρήγορα από το σημείο.

Η Χριστίνα Βουδούρη τον συνάντησε, αλλά παρά τις επίμονες ερωτήσεις ο ίδιος δεν ανέφερε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Ακούγεται από μακριά να λέει κάτι στην δημοσιογράφο και στη συνέχεια να αποχωρεί γρήγορα από το σημείο κλείνοντας πίσω του την εξωτερική πόρτα.

Δείτε το βίντεο

Κόλαφος ο Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν θα ξαναπώ το Μητσοτάκη δικτάτορα γιατί πλέον, τον ψήφισε ο Έλληνας ενώ είδε...»

Κόλαφος σε νέα ανάρτησή του ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος μετά τα αποτελέσματα των εκλογών 2023. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως δεν θα ξαναπεί δικτάτορα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο Έλληνες τον ψήφισε, έχοντας δει τι έχει κάνει τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Την ίδια στιγμή ο Γρηγόρης Πετράκος υψώνει και «λάβαρο» αντίστασης, υποστηρίζοντας ότι η αλήθεια δεν το φοβίζει και αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι ο αγώνας δεν σταματάει καθώς έχει «καθήκον» να συνεχίσει.

Μάλιστα στην ανάρτησή υπεραμύνεται των απόψεών του λέγοντας πως το 80% βλέπει τηλεόραση και αποκαλεί τις ελεύθερες πηγές ενημέρωσης «συνωμοσιολογίες». Ακόμα θεωρεί ότι έγινε νοθεία στις εκλογές αναφέροντας πως «όση νοθεία και αν εγινε (που σίγουρα έγινε) , τίποτα δε δικαιολογεί το 41% της ΝΔ».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ξέρω ότι ο ανθρώπινος μηχανισμός είναι να βλέπει αυτό που θέλει, για να μπορέσει ν αντέξει, όταν η πραγματικότητα είναι βαριά. Όλοι εμείς, λοιπόν, λέγαμε:

‘ο κόσμος τους σιχάθηκε, όλοι τους βρίζουν, έγινε αφύπνιση’ και άλλα τέτοια.

Και ξεχάσαμε ότι 80% των Ελλήνων εμβολιάστηκαν, μασκοφορέθηκαν κι έκατσαν σπιτάκι, με τρέλα και κορδέλα!

Ξεχάσαμε ότι γινόταν πορεία ή διαμαρτυρία και ήμασταν κάθε φορά 300 νοματαίοι…

Ξεχάσαμε ότι στο σούπερ μάρκετ μας κυνηγούσε η πλειοψηφία να ανεβάσουμε τη μάσκα πάνω απ τη μύτη.

Γρηγόρης Πετράκος

Ξεχάσαμε ότι το 80% βλέπει τηλεόραση και αποκαλεί τις ελεύθερες πηγές ενημέρωσης ‘συνωμοσιολογίες’.

Αφήστε λοιπόν την άρνηση και δείτε την πραγματικότητα. Όση νοθεία και αν εγινε (που σίγουρα έγινε) , τίποτα δε δικαιολογεί το 41% της ΝΔ.

Δεν έχω δικαίωμα να ξαναπώ το Μητσοτάκη δικτάτορα γιατί πλέον, τον ψήφισε ο Ελληνας ΕΝΏ ΕΊΔΕ ΤΙ ΈΚΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΆ ΤΩΡΑ. Και του άρεσε!

Αυτό μη βιάζεστε κάποιοι να νομίσετε ότι με απογοητεύει. Η αλήθεια δε με απογοητεύει ποτέ. Επίσης δε με απογοητεύει τίποτα εξωτερικό. Μόνο ο εαυτός μου.

Καμία απογοήτευση λοιπόν.

Εκτίμηση, απλά, της πραγματικότητας και αναδίπλωση.

Όταν έλεγα ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ στις συνεντεύξεις μου ότι κάνω τον αγώνα χωρίς να με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αυτό ακριβώς εννοούσα.

Θα συνεχίσω να λέω την αληθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι ακόμα κι αν μαζί μου συμφωνεί μόνο ένας.

Σε απόλυτα νούμερα είμαστε πολλοί αλλά σε αναλογία είμαστε λίγοι και αυτό οποιος συνεχίσει να το αρνείται θέλει ψυχανάλυση για να καταλαβει ότι βρίσκεται σε άρνηση. Είναι αρνητής δηλαδή
Κανένας αγώνας δε σταματάει.

Τίποτα δεν αλλάζει για εμάς.

Όμως βεβαιωθείται ότι ο αγώνας γίνεται με το σωστό κίνητρο.

Σωστό κίνητρο δεν είναι ΠΟΤΕ η νίκη.

Είναι ΜΟΝΟ το καθήκον.

Εμείς λοιπόν θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στη συνείδησή μας, βρέξει χιονίσει…

Το δίδαγμα όμως των εκλογών ήταν «μην πετάτε ψηλά γιατί η πτώση θα είναι μεγάλη». Θα τους σκίσουμε, θα τους κάνουμε, θα τους δείξουμε…

Πάρτε τωρα το 41% για άσκηση ταπείνωσης. Πολύ χρήσιμο!

Η ζωή συνεχίζεται!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share