Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή πρώην σύντροφός του - Ήταν μαζί 5 χρόνια πριν κάνει το coming out και ερωτευτεί τον Tyler (Video)

«Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς - Αυτοπροσδιορίζομαι πια ως γκέι άντρας»

2 Οκτωβρίου 2023 13:23
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή πρώην σύντροφός του - Ήταν μαζί 5 χρόνια πριν κάνει το coming out και ερωτευτεί τον Tyler (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κοινές φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του, με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε σε σχέση για πέντε χρόνια έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Επίσης, τη δική του «βόμβα» έριξε ο Χρήστος Χωμενίδης σε δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη και την πορεία του μέχρι τώρα.

Πρόκειται για στιγμιότυπα από την εποχή που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί με την τότε αγαπημένη του το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο στο Πρωινό, η ξανθιά καλλονή ήταν συμφοιτήτρια του Στέφανου Κασσελάκη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Το όνομα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σε παλιότερη ανάρτηση το 2014, μία κοινή φίλη του πρώην ζευγαριού τους έδινε «συγχαρητήρια», δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη.

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» είχε δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα Καθημερινή.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

«Το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αυτός είναι ο τίτλος γερμανικής εφημερίδας σε αφιέρωμα που έκανε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που εν μια νυκτί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή κι όχι μόνο!

Το εν λόγω άρθρο, μάλιστα, της γερμανικής ΤΑΖ πέραν του ότι τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρει πως μαζί με τον σύντροφό του, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέφανος Κασσελάκης... ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη, «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share