Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Σεβασμός στην κατάστασή του» - Ξεσπά ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά μετά τα fake news ότι πέθανε (Video)

«Είναι ντροπή»

2 Οκτωβρίου 2023 11:19
«Σεβασμός στην κατάστασή του» - Ξεσπά ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά μετά τα fake news ότι πέθανε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Βασίλης Καρράς πέθανε. Η εν λόγω είδηση άρχισε να αναπαράγεται μετά από ένα tweet που γράφτηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική καθώς, ναι μεν ο αγαπημένος καλλιτέχνης δίνει τη δική του μάχη με την υγεία του, ωστόσο η είδηση θανάτου του δεν ευσταθεί.

Η εκπομπή Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Βασίλη Καρρά, Γρηγόρη Κωτσόπουλο το πρωί της Δευτέρας 2/10.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παλεύει! Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία. Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος» - Ο αδελφός του Βασίλη Καρρά μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του (Video)

Ο Βασίλης Καρράς δίνει το τελευταίο διάστημα μια γενναία μάχη για την υγεία του. Ο αδελφός του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο και περιέγραψε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα σήμερα.

«Παλεύει! Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία. Ο Θεός είναι πολύ μεγάλος»

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.

Δίνει τη μάχη του πάρα πολύ γενναία, είναι υπερήφανο άτομο! Είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι… Το πολεμάει! Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες του δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και πρόσθεσε τα εξής: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share