Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Θεοφανία Παπαθωμά: «Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία!» - Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους (photo)

«Αποχαιρετω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη»

2 Οκτωβρίου 2023 11:02
Θεοφανία Παπαθωμά: «Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία!» - Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

«Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real που κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο ξαφνιάζοντας τους πάντες, αφού ο ίδιος ο τραγουδιστής πριν από 6 μήνες σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως οι δυο τους οσονούπω θα παντρευτούν.

Κανείς δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει το εν λόγω ρεπορτάζ, ωστόσο, όλο και περισσότερα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας που το... επικυρώνουν.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε unfollow τον Γρηγόρη Πετράκο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star, η ηθοποιός δεν ακολουθεί τον τραγουδιστή ενώ ο τραγουδιστής όχι μόνο την ακολουθεί αλλά της αφήνει και σχόλια με καρδούλες κάτω από τις αναρτήσεις της.

Πιο συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως ολοκλήρωσε την διπλωματική της εργασία γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα:"Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη" Αποχαιρετω σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου ,που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Ευχομαι κι εις άλλα με Υγεία!», με τον - πρώην σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πια - σύζυγό της, Γρηγόρη Πετράκο να χαίρεται με την χαρά της και να της αφήνει κάτω σχόλιο με τρείς καρδούλες.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας που προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share