Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Ράκος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά. Θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια» - Ο ξανικός θάνατος συνεργάτη της (Video)

«Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα»

2 Οκτωβρίου 2023 10:40
Ράκος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά. Θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια» - Ο ξανικός θάνατος συνεργάτη της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μια δυσάρεστη είδηση έκλεισε το πρωί της Δευτέρας 2/10 η Σταματίνα Τσιμτσιλή την εκπομπή της, «Happy Day». Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως ένας συνεργάτης της εκπομπής της, ο μοντέρ Παναγιώτης Σταματόπουλος, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά. Παράλληλα, δείτε εδώ το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημόσιος τσακωμός.

«Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά. Θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια»

«Για εμάς ήταν ένα σοκ το ότι ενημερωθήκαμε ότι έτσι ξαφνικά, έφυγε από τη ζωή ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Alpha. Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας άνθρωπος που ίσως τον είχατε δει και μέσα από τα βιντεάκια του Μάνου, ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, ένας από τους μοντέρ της δικής μας εκπομπής.

Ένας άνθρωπος πάντα γλυκός και χαμογελαστός. Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά και τη σύζυγό του. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις. Όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αιφνιδιάζεσαι και σοκάρεσαι.

Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας, η αγάπη μας και η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη Μαρία, τη σύζυγό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι. Σίγουρα θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια» ήταν τα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share