Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος...» - Με 16 λέξεις ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη (Video)

«Είναι πρόοδος, πολιτισμός»

2 Οκτωβρίου 2023 10:25
«Δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος...» - Με 16 λέξεις ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με 16 λέξεις ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης αποθέωσε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά του και τον έρωτά του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα. Επίσης, η Ραλλία Χρηστίδου έκανε «Θεό» τον Κασσελάκη όπου με 5 λέξεις έδειξε τον «έρωτά» της.

«Δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος...»

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε την επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «ο κόσμος έδωσε την ηγεσία ενός κόμματος σε κάποιον που δηλώνει ανοιχτά ομοφυλόφιλος, είναι πρόοδος, πολιτισμός».

Ο ρόλος του πατέρα

«Δεν είμαι full time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλειά. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα», παραδέχτηκε αρχικά και πρόσθεσε: «Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη».

Μια περίπλοκη προσωπική ζωή

Μιλώντας για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ανέφερε ότι η αγαπημένη του δεν έχει πρόβλημα που δεν μπορούν να παντρευτούν, αφού ο ίδιος έχει κάνει ήδη τρεις θρησκευτικούς γάμους.

«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα», δήλωσε.

«Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα», συμπλήρωσε για τη σχέση τους.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η πρώην παίκτρια του Survivor τον έχει βάλει στο «τρυπάκι» της γυμναστικής.

«Εξασκούμαι για να κρατήσω το σώμα μου δυνατό. Μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή για τους ανθρώπους που αγαπώ: Τα παιδιά μου, την Ασημίνα», είπε.

Το bullying για τη σχέση του

Και εξέφρασε το παράπονό του, σημειώνοντας ότι η σχέση τους έχει δεχτεί τεράστιο bullying.

«H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησα σαν κιθαρίστας, η ανάγκη με έκανε μπασίστα»

Ο Χρήστος Δάντης είναι αυτοδίδακτος σε όλα τα μουσικά όργανα που έχει μάθει.

«Ξεκίνησα σαν κιθαρίστας, άλλα η ανάγκη με έκανε μπασίστα. Τραγουδούσα από μωρό. Στα 20-21 ξεκίνησα πιο επαγγελματικά από κάποιες ηχογραφήσεις και σποτ στην τηλεόραση. Έκανα 1-2 διαφημιστικά το μήνα και έτσι έβγαζα το μηνιάτικο», θυμήθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share