Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Η αδερφή μου κρατήθηκε στη ζωή για να δει παντρεμένο τον Γιώργο»: Συγκινεί ο θείος του Ντάνου

«Ταλαιπωρήθηκε πολύ...»

2 Οκτωβρίου 2023 09:45
«Η αδερφή μου κρατήθηκε στη ζωή για να δει παντρεμένο τον Γιώργο»: Συγκινεί ο θείος του Ντάνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς την επόμενη μέρα από το γάμο του, “έφυγε” η μητέρα του από τη ζωή. Ο θείος του Ντάνου συγκίνησε, αποκαλύπτοντας πως η αδερφή του κρατήθηκε στη ζωή για να δει παντρεμένο το παιδί της.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ο θείος του Ντάνου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», που βρέθηκε στη Σκιάθο, για τη μητέρα του ηθοποιού, υπογράμμισε «περάσαμε ωραία στο γάμο και γυρίσαμε πίσω λυπημένοι. Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι καλά με υγεία και να έχει καλή ανάπαυση η αδελφή μου. Τόσο νωρίς δεν περίμενα πως θα φύγει, αλλά ταλαιπωρήθηκε πολύ. Η μητέρα του κρατήθηκε στη ζωή για να τον δει παντρεμένο».

Καταρρακωμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς είναι καταρρακωμένος μετά το θάνατο της μητέρας του. «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» φέρεται να είπε και πέταξε το βιβλίο των συλλυπητηρίων.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Σκιάθου και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του. Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Στην ανταπόκριση που έδωσε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share