Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

"Βόμβα" από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά...» - Αναβλήθηκε ο γάμος με τον Κώστα Πηλαδάκη (Video)

Όλη η αλήθεια!

2 Οκτωβρίου 2023 09:29
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όπως είχε γίνει γνωστό, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είχαν προγραμματίσει το φετινό καλοκαίρι να παντρευτούν στη Μύκονο. Ωστόσο, το καλοκαίρι πέρασε και η ηθοποιός με τον επιχειρηματία δεν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Παράλλλα, διαβάστε εδώ το λόγο που δε σκέφτεται να γίνει μητέρα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από συνέντευξή της

«Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά...»

Η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε τους λόγους που ανέβαλε τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, το ζευγάρι είχε δρομολογήσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι που πέρασε, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα, ο γάμος τους θα πραγματοποιούταν στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Επίσης, είχε αναφέρει το ρεπορτάζ ότι οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει εκείνη την περίοδο, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε επίσης επιλέξει το νυφικό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share