Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Σκοτώθηκε και έπρεπε να παίξω»: Συγκλονίζει η Σοφία Μανωλάκου για τη δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε λίγο πριν ανέβει σε θεατρική σκηνή

«Έχει τύχει να ψήνομαι στον πυρετό, να έχω πνευμονία και την ώρα που έπαιζα να μην με πονάει τίποτα»

2 Οκτωβρίου 2023 09:10
«Σκοτώθηκε και έπρεπε να παίξω»: Συγκλονίζει η Σοφία Μανωλάκου για τη δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε λίγο πριν ανέβει σε θεατρική σκηνή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τη δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε λίγο πριν ανέβει στη θεατρική σκηνή στο πρόσφατο παρελθόν, εξιστόρησε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν». Παράλληλα, η ηθοποιός έχει μιλήσει μεταξύ άλλων, για τη νόσο που πάσχει και την ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Όταν σκοτώθηκε πολύ ξαφνικά ο πατέρας της καλύτερής μου φίλης που με είχε και αυτός μεγαλώσει. Το ίδιο βράδυ είχα πρόβα στο θέατρο και έπρεπε να πάω να παίξω ενώ ήμουν σε κατάσταση σοκ. Το σανίδι όμως έχει κάτι μαγικό, ανεβαίνεις και για την ώρα που παίζεις τα ξεχνάς όλα. Έχει τύχει να ψήνομαι στον πυρετό, να έχω πνευμονία και την ώρα που έπαιζα να μην με πονάει τίποτα. Ο οργανισμός μας βρίσκεται σε άλλη κατάσταση εκείνη την ώρα.

Πόσο σου άλλαξε τη ζωή η νόσος του Chron που είναι αυτοάνοσο;

Δεν είναι κάτι απλό, αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό. Στη δική μου περίπτωση έπαιξε μεγάλο ρόλο η ψυχολογία μου, οπότε βλέποντας τη ζωή αλλιώς το έχω βάλει και αυτό στη θέση του παρότι δεν φεύγει. Εμφανίστηκε σε περίοδο που είχα έντονο στρες.

Χρειάστηκε ποτέ να κάνεις ψυχοθεραπεία;

Ναι, έχω κάνει για ενάμιση χρόνο και κάνω. Η ψυχοθεραπεία με έμαθε να μην χάνω την πίστη στον εαυτό μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share