Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Αναθεώρησα. Με ταρακούνησε εσωτερικά» - Εξομολόγηση ψυχής από την Έρρικα Πρεζεράκου 3 χρόνια μετά το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή (Video)

Συνεχίζει τις επεμβάσεις στο χέρι της - «Θα δικαστεί η υπόθεσή μου το επόμενο έτος»

2 Οκτωβρίου 2023 08:58
«Αναθεώρησα. Με ταρακούνησε εσωτερικά» - Εξομολόγηση ψυχής από την Έρρικα Πρεζεράκου 3 χρόνια μετά το ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε μία εξομολόγηση ψυχής η Έρρικα Πρεζεράκου αποκαλύπτει ότι μετά το ατύχημα που είχε σε σκάφος, συνεχίζει τις επεμβάσεις στο χέρι της, μιλά για την προσωπική της ζωή και τονίζει ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί εντός του επόμενου έτους.

Παράλληλα, η Έρρικα Πρεζεράκου έζησε μια πολύ δύσκολη απώλεια όταν η 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, έφυγε από τη ζωή ύστερα από μια πολύ επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, όμως δύο χρόνια μετά της ήρθε ένα δώρο Θεού!

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Στην προσωπική μου ζωή έπειτα από τρία χρόνια συνεχόμενων προκλήσεων είμαι σε μια περίοδο κατά την οποία προτεραιότητά μου είναι η εσωτερική ηρεμία.

Μετά το ατύχημα που είχες σε σκάφος αναψυχής και παραλίγο να σου κοστίσει τη ζωή, έχεις αναθεωρήσει κάποια πράγματα;

Κάθε σοκαριστική εμπειρία, όπως αυτή που βίωσα, προφανώς και σε ταρακουνάει εσωτερικά και αναθεωρείς και αλλάζεις αρκετά, αλλά η αλλαγή είναι μονόδρομος για την εξέλιξη. Σημασία δεν έχει η πρόκληση, αλλά πώς θα σταθείς απέναντι σε αυτή.

Σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή η υγεία σου; Θα κάνεις και άλλες επεμβάσεις;

Φροντίζω πολύ το χέρι μου, το δυναμώνω όσο μπορώ. Ό,τι μας συμβαίνει, χρειάζεται να το αγκαλιάζουμε. Έχω ακόμη κάποιες επεμβάσεις, αλλά πιο μικρές.

Έχεις ξεκινήσει και μια δικαστική διαμάχη με τον οδηγό του σκάφους, σε τι φάση βρισκόμαστε;

«Έχω κινηθεί δικαστικά και αναμένουμε να δικαστεί η υπόθεσή μου εντός του επόμενου έτους.» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου στην εφημερίδα OnTime.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share