Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον Παντελή Τουτουντζή: «Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος...»

«Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ»

2 Οκτωβρίου 2023 08:42
Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον Παντελή Τουτουντζή: «Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού είχε δώσει ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός makeup artist μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό του και τα παιδιά τους, ενώ έκανε και μια αναφορά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Παράλληλα, δείτε εδώ τον επί 17 χρόνια σύντροφό του με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια.

«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος...»

«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας. Με τον σύντροφό μου είμαστε 17 χρόνια μαζί και θέλαμε από νωρίς παιδιά. Πήγαμε σε ειδικούς, το δουλέψαμε πολύ και δεν κάναμε παιδιά από εγωισμό. Στα παιδιά έχουμε πει την αλήθεια για τη σχέση μας με τον Νάσο. Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ. Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στα παιδιά έχουμε πει την αλήθεια για τη σχέση μας με τον Νάσο. Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ. Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα: «Έχει πολλές αγωνίες για την επαγγελματική της επιστροφή. Δεν θα σου πω σε ποιον μοιάζει το μωρό, αλλά είναι ένα κουκλί» είπε συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share