Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Υπόδειγμα μάνας η Εβελίνα Παπούλια: «Με τον 2ο σύζυγό μου χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την κόρη μου»

«Κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη...»

1 Οκτωβρίου 2023 13:13
Υπόδειγμα μάνας η Εβελίνα Παπούλια:  «Με τον 2ο σύζυγό μου χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του προς την κόρη μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπόδειγμα μάνας η Εβελίνα Παπούλια φέρεται να είναι η Εβελίνα Παπούλια, καθώς αποκάλυψε πως χώρισε με το 2ο σύζυγό της επειδή δεν της άρεσε η συμπεριφορά του προς την κόρη της.

Ο συναρπαστικός κόσμος της τηλεόρασης έχει συχνά μαγικές στιγμές, και μία από αυτές ήταν η συνάντηση του Τάσου Ιορδανίδη με την Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή “Μπαμπά-δες”. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές στιγμές από τη ζωή της. Επίσης, διαβάστε εδώ μία αποκάλυψη «βόμβα» που έκανε η Εβελίνα Παπούλια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Δύο ξένοι».

Καθώς μιλούσε για τα διαζύγια που είχε βιώσει, η Εβελίνα ακτινοβολούσε δύναμη και αυθορμητικότητα. Μας υπενθύμισε ότι η ζωή μας είναι γεμάτη προκλήσεις και αλλαγές, αλλά είναι η δύναμη μας και η αγάπη για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που μας βοηθούν να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.

Επίσης, δεν παρέλειψε να μας μιλήσει για την αγάπη της για την κόρη της, αναδεικνύοντας τη σημασία της οικογένειας στη ζωή μας. Η Εβελίνα Παπούλια είναι πραγματικά ένα παράδειγμα δύναμης, αυθεντικότητας και αγάπης που μας εμπνέει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Οι επίμαχες δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια

“Υπήρξε σχέση που χώρισα επειδή δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του συντρόφου μου προς την Αφροδίτη. Ο δεύτερος γάμος μου. Μία που παντρεύτηκα, μία που χώρισα. Το μεγάλο μου σφάλμα ήταν ότι δεν είχα πάρει είδηση τι παιζόταν γιατί υπήρχε μία ηρεμία. Όταν κατάλαβα, ότι δεν ήταν ηρεμία και έβραζε η φάση, γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη. Την ίδια μέρα της είπα μαζεύουμε τα πράγματά μας και φεύγουμε”.

“Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία, γιατί είχα κάνει και μια εγχείριση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερα. Εγώ ήθελα να κάνω στα 27. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν μαζί καιρό, το είπα πρώτα στον πατέρα και τη μητέρα μου και μετά, στον σύντροφό μου”, ανέφερε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share