Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν ήμουν καθόλου δεμένη με τον πατέρα μου - Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και...»

«Για να αποδεχτώ την σχέση με τον πατέρα μού πήρε πάρα πολύ καιρό και μην σας πω ότι ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι»

1 Οκτωβρίου 2023 09:20
Συγκινεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν ήμουν καθόλου δεμένη με τον πατέρα μου - Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για μια σειρά από σοβαρά θέματα και συγκίνησε, αναφέροντας πως δεν ήταν καθόλου δεμένη με τον πατέρα της και έπινε αλκοόλ και ναρκωτικά για να νιώθει καλά.

Αρχικά, για τη σχέση της με τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι και σήμερα. Με την ευκαιρία, δείτε το λόγο που ο πρώτος σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη την παράτησε στο μαιευτήριο.

«Με μεγαλώσανε δύο έντονες προσωπικότητες, η μάνα μου και ο πατέρας μου», είπε αρχικά η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

«Η πιο δύσκολη σχέση που έπρεπε να αποδεχτώ ήταν με τον πατέρα μου γιατί δεν ήμουν τόσο δεμένη όσο ήμουν με τη μάνα μου. Βασικά δεν ήμουν – σχεδόν καθόλου – δεμένη μαζί του.

Έλειπε πολλές ώρες στο γραφείο, δεν τον έβλεπα σχεδόν ποτέ. Μετά είχα την εφηβεία, είχε την τρέλα μου, πιεζόμουν πάρα πολύ με το στυλ ανθρώπων που υπήρχε γύρω του, όλες αυτές οι δεξιώσεις, τα πάρτι τα ψεύτικα και όλος αυτός ο ψεύτικος κόσμος», ανέφερε για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα της.

Έπειτα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δήλωσε πως μέσα από τις ουσίες και το αλκοόλ προσπαθούσε να ξεχάσει την άσχημη κατάσταση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο:

«Όταν έπινα ήταν όλα τέλεια γιατί περνούσα τέλεια γιατί από εκεί που δεν ήθελα να τους βλέπω, δεν με γεμίζανε και ένιωθα πάρα πολύ άβολα, με όλους αυτούς και σε όλους αυτούς τους χώρους. Έπινες το αλκοόλ, έπινες τα ναρκωτικά και ήσουν μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά.

«Την επόμενη ημέρα ένιωσα τρισχειρότερα. Όλη αυτή η τοξικότητα των ουσιών, η τοξικότητα των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν. Για να αποδεχτώ την σχέση με τον πατέρα μού πήρε πάρα πολύ καιρό και μην σας πω ότι ακόμα και σήμερα δυσκολεύομαι αλλά είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήμουν τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Και στο τέλος κατέληξε: «Είναι πολύ σημαντικό, όπου και να γεννιόμαστε, σε όποιο οικογενειακό σύνολο να γεννιόμαστε… εμένα με πήρε πάρα πολύ καιρό να αγαπήσω και να αποδεχτώ τον πατέρα μου για να αποδεχτώ πολλά πράγματα που δεν μου ταίριαζαν.

Μου πήρε πάρα πολύ καιρό και ακόμα πολλές φορές ζορίζομαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν τον νοιάζομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share