Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Ανατριχιάζει η Ελισάβετ Σπανού: «Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε, υπήρχαν ζητήματα βίας»

«Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη»

30 Σεπτεμβρίου 2023 13:11
Ανατριχιάζει η Ελισάβετ Σπανού: «Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε, υπήρχαν ζητήματα βίας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη έδωσε η Ελισάβετ Σπανού στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η τραγουδίστρια, η οποία είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Γρηγόρη Λέων και τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη, μίλησε για τη σωματική κακοποίηση που είχε βιώσει από πρώην σύντροφό της και προκάλεσε ανατριχίλα με τις λεπτομέρειες, καθώς της είχε δώσει σφαλιάρα στο πρόσωπο και την είχε χτυπήσει. Με την ευκαιρία, δείτε σε ποιον πέταξε τα «καρφιά» της.

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς. Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σε ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση. Είναι άλλο πράγμα.

Τι εννοείς;

Ελισάβετ Σπανού
Ελισάβετ Σπανού

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια και όρια. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει γύρω μου, αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που, αν θέσεις τα όριά σου, θα τα σεβαστεί.

Αυτό που λες μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί πολλές γυναίκες έχουν αντισταθεί, ενώ κάποιοι επέμεναν.

Συμφωνώ, συμβαίνει κι αυτό, όπως είπα. Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλους τους χώρους και όχι μόνο σε γυναίκες, απλώς δεν συμφωνώ με το να φτάνουμε στα άκρα και να θεωρούνται όλοι «ένοχοι» εξαρχής.

Σε έχει χτυπήσει άνδρας;

Ναι. Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη. Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε. Έφυγα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας ως επί το πλείστον.

Σκέφτηκες να τον καταγγείλεις;

Όχι, γιατί εκείνη την περίοδο θεώρησα ότι δεν ήθελα να τραβήξω τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελα να εκτεθούμε δημόσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share