Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

«Κλαίει, δες»: «Λύγισαν» μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας η Κατερίνα Στανίση και ο Φίλιππος Καμπούρης

Προσκύνησαν την Παναγία και ζήτησαν ευλογία

30 Σεπτεμβρίου 2023 10:48
«Κλαίει, δες»: «Λύγισαν» μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας η Κατερίνα Στανίση και ο Φίλιππος Καμπούρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λύγισαν μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας στον Βύρωνα η Κατερίνα Στανίση και ο Φίλιππος Καμπούρης με την τραγουδίστρια να λέει χαρακτηριστικά «κλαίει, δες».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (συνδυασμός ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ) Φίλιππος Καμπούρης, επισκέφθηκαν την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, το απόγευμα, την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής, συνοδευόμενοι από τον εκδότη του «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE», Ανδρέα Καραγιάννη.

Δείτε επίσης: «Καρφιά» από Κατερίνα Στανίση: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με κάλεσε ποτέ στην εκπομπή του, γιατί...»

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής προσκύνησαν με δέος την Παναγία Παρηγορήτρια και εξέφρασαν την έκπληξή τους όταν είδαν πόσο μύρο ρέει από την εικόνα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στανίση ομολόγησε στον Ανδρέα Καραγιάννη πως επισκέπτεται για πρώτη φορά την Παναγία Παρηγορήτρια, ενώ είπε χαρακτηριστικά «ΚΛΑΙΕΙ – ΔΕΣ»!

Εν συνεχεία, ο εκδότης του «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE», ο Φίλιππος Καμπούρης και η Κατερίνα Στανίση έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Ιερέα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, ο οποίος τους ενημέρωσε για το σημαντικό κοινωνικό – φιλανθρωπικό έργο που κάνει η ενορία, τους διηγήθηκε την ιστορία της εικόνας της Παναγίας Παρηγορήτριας, ενώ συμπλήρωσε πως θα μεταφερθεί στην Κύπρο, στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, για προσκύνημα και ευλογία.

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Καμπούρης σημείωσε πως ως υποψήφιος Περιφερειάρχης θα πράξει τα δέοντα για να διευκολύνει το δύσκολο έργο της ενορίας σε καιρούς ακρίβειας και αβεβαιότητας.

«Ελπίζω να φύγουμε τρεις»: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η γυναίκα του προσκυνούν στην Παναγία για να τους χαρίσει ένα παιδί

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε ζωντανά από την Σίφνο στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes σήμερα 17/8, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα και εξομολογήθηκε ότι ελπίζει να φύγουν τρεις από το νησί, μετά το προσκύνημα που έκανε με τη γυναίκα του στην Παναγία για να τους χαρίσει ένα παιδί.

Παράλληλα, δείτε τις δηλώσεις που έκανε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Το προσκύνημα

Αφού λοιπόν, μίλησε για την εν λόγω εκπομπή και το ρόλο που θα έχει, όπως επίσης και για τη σχολή που ανοίγει με την σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, εξομολογήθηκε πως συνδύασαν το ταξίδι του με έναν ιερό σκοπό.Όπως αποκάλυψε, βρέθηκαν στη Σίφνο τον Δεκαπενταύγουστο για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν ώστε να αποκτήσουν ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την ατυχή εγκυμοσύνη της Ιλάειρας.

«Η Σιφνος βοήθησε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε μια ανάσα. Ήρθαμε σε μια περίοδο να προσκυνήσουμε της Παναγίας εδώ στις εκκλησίες τις φοβερές του νησιού και να προσευχηθούμε για ένα παιδάκι γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να φύγουμε τρεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share