Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Χρανιώτης για τη μητέρα του Αγγελόπουλου: «Οι σπάνιοι και καλοί άνθρωποι, σε σπάνιους και καλούς τόπους θα ταξιδεύουν πάντα»

«Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα»

30 Σεπτεμβρίου 2023 09:08
Γιώργος Χρανιώτης για τη μητέρα του Αγγελόπουλου: «Οι σπάνιοι και καλοί άνθρωποι, σε σπάνιους και καλούς τόπους θα ταξιδεύουν πάντα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια ανάρτηση για τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου που έφυγε από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου. «Οι σπάνιοι και καλοί άνθρωποι, σε σπάνιους και καλούς τόπους θα ταξιδεύουν πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η μητέρα του ηθοποιού απεβίωσε λίγες μόνο ώρες μετά τον γάμο του γιου της με τη Δήμητρα Βαμβακούση. Η μητέρα του νικητή του Survivor 2017 έδινε για καιρό μάχη για τη ζωή της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στη Σκιάθο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εμφανίζεται συντετριμμένος.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, που γνωρίστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από το «Survivor» και έγιναν φίλοι, θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα του φίλου του με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι σπάνιοι και καλοί άνθρωποι, σε σπάνιους και καλούς τόπους θα ταξιδεύουν πάντα. Καληνύχτα κυρία Ουρανία μας. Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση

ανάρτηση Γιώργου Χρανιώτη για τη μητέρα του Αγγελόπουλου

Ξεκάθαρη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ζήτησε διακριτικότητα και είπε πως θα...» - Απαντά για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου (Video)

Ξεκάθαρη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην απάντησή της για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο. Την ίδια στιγμή, σπαράζει κολλητή της μαμάς του αποκαλύπτοντας τα τελευταία sms πριν φύγει από τη ζωή.

«Ξέρω ότι και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος το έχει δημοσιοποιήσει για τους λόγους που ήθελε, να είναι κοντά στη μητέρα του όλοι αυτοί που την έχουν αγαπήσει και αγαπούν τον Γιώργο. Ο άνθρωπος επέτρεψε να τραβήξουμε πλάνα με διακριτικότητα».

«Ζήτησε διακριτικότητα και είπε πως θα...»

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας. «Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά το 08:30′:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share