Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Καταρρακωμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων

Τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο

30 Σεπτεμβρίου 2023 08:04
Καταρρακωμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» – Πέταξε το βιβλίο συλλυπητηρίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς είναι καταρρακωμένος μετά το θάνατο της μητέρας του. «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει» φέρεται να είπε και πέταξε το βιβλίο των συλλυπητηρίων.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο λιμάνι της Σκιάθου και στη συνέχεια συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συντετριμμένος και ανάμεσα στους ανθρώπους που νωρίτερα κράτησαν το φέρετρο της μητέρας του. Μάλιστα, η κολλητή φίλη της μητέρας του μίλησε στην Μαρία Βλάχου και συγκλόνισε με τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν.

Στην ανταπόκριση που έδωσε η Φαίη Φώτου στο Πρωινό ανέφερε: «Θα σας μεταφέρω την εικόνα που έζησα εδώ πέρα όταν έβγαλαν τη μητέρα του από τη νεκροφόρα. Ο άνθρωπος του γραφείου τελετών τού έδωσε το βιβλίο συλλυπητηρίων και εκεί όποιος ήθελε θα έγραφε δύο λόγια για την εκλιπούσα. Ο Γιώργος το πήρε, το πέταξε πιο πέρα και είπε: Αυτό δεν το θέλω εδώ, η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που είπε μέχρι να μπει μέσα και να της πει το ύστατο αντίο».

Δείτε το βίντεο

Ξεκάθαρη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ζήτησε διακριτικότητα και είπε πως θα...» - Απαντά για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου (Video)

Ξεκάθαρη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην απάντησή της για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο. Την ίδια στιγμή, σπαράζει κολλητή της μαμάς του αποκαλύπτοντας τα τελευταία sms πριν φύγει από τη ζωή.

«Ξέρω ότι και ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος το έχει δημοσιοποιήσει για τους λόγους που ήθελε, να είναι κοντά στη μητέρα του όλοι αυτοί που την έχουν αγαπήσει και αγαπούν τον Γιώργο. Ο άνθρωπος επέτρεψε να τραβήξουμε πλάνα με διακριτικότητα».

«Ζήτησε διακριτικότητα και είπε πως θα...»

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγα λεπτά αργότερα σημείωσε για την τηλεοπτική κάλυψη της κηδείας. «Αν δεν θα το επέτρεπε δεν θα ήμασταν εκεί, να το διευκρινίσουμε αυτό. Ζήτησε διακριτικότητα και μάλιστα είπε πως θα μιλήσει όταν εκείνος νιώθει έτοιμος. Το θεωρούμε απολύτως σεβαστό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά το 08:30′:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share