Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Νίκος Γκέλια - «Το Ναυάγιο»: «Το βράδυ είχα γύρισμα για την σειρά και το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο» (video)

«Έφυγε ξαφνικά»

29 Σεπτεμβρίου 2023 16:12
Νίκος Γκέλια - «Το Ναυάγιο»: «Το βράδυ είχα γύρισμα για την σειρά και το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Νίκος Γκέλια, που υποδύεται τον Βασίλη Χρήστου στη νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη σειρα και τον ρόλο του.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για την σειρά «Το Ναυάγιο».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του «Ναυαγίου», ο Νίκος Γκέλια είπε αρχικά: «Θα ξεκινήσουμε γνωρίζοντας τους χαρακτήρες και πώς βρέθηκαν όλοι αυτοί στην Κρήτη. Γνωρίζουμε τις ιστορίες τους, τις σχέσεις τους, τα προβλήματά τους. Ο καθένας έχει τον δικό του στόχο.

Όλοι αυτοί ξένοι μεταξύ τους και παίρνουν το πλοίο και συμβαίνει το μοιραίο γεγονός. Το ναυάγιο θα γίνει στα πρώτα 10 επεισόδια».

Όσο για τον ρόλο του, ο Νίκος Γκέλια σημείωσε: «Εγώ υποδύομαι τον Βασίλη. Είναι οπερατέρ στο επάγγελμα, από τους επιζώντες του ναυαγίου και έχω κατέβει στην Κρήτη για δουλειά και έχω πάρει μαζί μου τη σύζυγό μου. Στο κατάστρωμα ο Βασίλης έρχεται σε έντονη διαμάχη μαζί της, πριν το πλοίο βυθιστεί».

Ο γνωστός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που βίωσε ο ίδιος τη μέρα που είχε το γύρισμα του ναυαγίου.

«Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο ‘Βασίλης’, ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο.

Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα», είπε ο Νίκος Γκέλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share