Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε χωρίς την άδειά μου» – Το δημόσιο ξέσπασμα του τραγουδιστή για την παρενόχληση που δέχτηκε στην σκηνή (video)

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε ζωντανά στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για το περιστατικό με τη νεαρή γυναίκα, η οποία ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται, παρενοχλώντας τον. Το βίντεο που η ξανθιά κοπέλα προσπαθεί να τον φιλήσει στο stage έγινε viral στο Tik Tok.
Η απάντηση του Βαγγέλη Κακουριώτη
Μιλώντας ζωντανά στον ΑΝΤ1, ο νεαρός καλλιτέχνης δήλωσε: «Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση, είχαμε πάρα πολύ άγχος. Θυμήθηκα τι ακριβώς είχε συμβεί, βλέποντας τα βίντεο. Για να είμαι ειλικρινής, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξ’ αρχής, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται. Μας ξάφνιασε όλους. Είναι σεξουαλική παρενόχληση και μου έκανε εντύπωση ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Συνολικά πρέπει να διήρκησε 4-5’».
«Δέχομαι τη συγγνώμη της, τηλέφωνο δεν με πήρε. Έχω δεχτεί σε μικρότερη ηλικία εκδηλώσεις θαυμασμού, που ήταν γεμάτες αγάπη και σεβασμό. Εδώ αισθάνθηκα άβολα, επειδή δεν υπήρχε σεβασμός και δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους ξέρω» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.
Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Αν θες μπορείς να διαχειριστείς μια σ@ξου@λικ@ παρενόχληση. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί»
Εξοργιστικές δηλώσεις έκανε η Νεφέλη Ορφανού για τα ομόρφυλα ζευγάρια και για τις γυναίκες που «δεν μπορούν να έχουν καριέρα και παιδιά». Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε και την άποψή της για την ομοφυλοφιλία, την οποία χαρακτήρισε παραβατική, και τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφερόμενη και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.
«Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»
«Δεν φταίει ο κ. Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύ στρέιτ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση του να είναι ο άνδρας μαζί με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης, η φύση σε πηγαίνει για να τεκνοποιήσεις. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κατανοεί την ανάγκη ενός ομόφυλου ζευγαριού για τεκνοθεσία.
«Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους ομοφυλοφίλους που αποκτούν παιδιά γιατί δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα, μια κανονική οικογένεια, δεν το συζητάω αυτό».
«Ποτέ δε δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι»
Η Νεφέλη Οργανού μίλησε και για τις σ@ξου@λικές παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση παρότι ήμουν και πολύ όμορφη. Αν θες, μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση, είμαι κατηγορηματική σε αυτό. Ούτε #Metoo, ούτε ‘σουτού’. Θέλω; Φαίνεται από τα μαλλιά σου, τις κινήσεις σου. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι θα πει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα, ακόμα τρέχει».
Σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εναντίον του, είπε: «Τον αγαπάω πολύ. Ποτέ δε δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και ήμουν και όμορφο κορίτσι. Συνεργαστήκαμε αγαστά, ήταν πάρα πολύ καλός μαζί μου, με βοήθησε πολύ. Ο Φιλιππίδης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».
«Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί»
Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα και τις γυναίκες, με τις δηλώσεις της να είναι σεξιστικές και αδικαιολόγητες. «Είμαι παραβατική που δεν έχω κάνει παιδιά. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει καριέρα και παιδί. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το να ερωτευτώ μια γυναίκα είναι σαν να ερωτεύομαι τη γάτα μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με τη φίλη μου».






0 ΣΧΟΛΙΑ