Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: «"Δεν θα τα καταφέρω". Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της» - Τα τελευταία sms πριν φύγει από τη ζωή (Video)

Σπαράζει κολλητή της μαμάς του

29 Σεπτεμβρίου 2023 12:59
Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: «
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το τελευταίο «αντίο» λέει σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στη μητέρα του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σπαράζουν συγγενείς και φιλικά πρόσωπα της Ράνιας Αγγελοπούλου στην εξόδιο ακολουθία στην εκκλησία Παναγία της Λημνιάς.

Περισσότερα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου η οποία βρέθηκε στη Σκιάθο, εκεί όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε τη σορό της μητέρας του στην τελευταία της κατοικία. Παράλληλα, δείτε εδώ το ξέσπασμα του "Ντανου" όταν είδε το βιβλίο συλλυπητηρίων.

«"Δεν θα τα καταφέρω". Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της» - Τα τελευταία sms πριν φύγει από τη ζωή

«Μου έλεγε σε μηνύματα ότι δεν θα τα καταφέρει, τα έχω όλα της τα μηνύματα και εγώ της στέλνω "καλημέρα" κάθε μέρα», λέει σπαράζοντας στην κάμερα, η στενή φίλη της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Κηδεία μητέρας Γιώργου Αγγελόπουλου: Η σπαρακτική στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα και σηκώνει το φέρετρο της (Video)

Αυτή την στιγμή στην Σκιάθο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένεια του αποχαιρετούν την μητέρα του, κα Ουρανία, με την σκηνή να είναι ανατριχιαστική όταν ο "Ντάνος" σηκώνει το φέρετρο της και ξεσπάσει σε κλάματα. Καταρρακωμένος πήρε την απόφαση να συνοδεύσει την μητέρα του με τα πόδια από το λιμάνι μέχρι την εκκλησία, που στις 12 η ώρα θα ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία.

Η στιγμή που ο Αγγελόπουλος ξεσπάει σε κλάματα σηκώνοντας το φέρετρο της μητέρα του

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν έφτασε η νεκροφόρα στην εκκλησία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος άνοιξε την πόρτα και για μερικά δευτερόλεπτα στάθηκε όρθιος κοιτώντας το φέρετρο της και έβαλε τα κλάματα. Στη συνέχεια με βοήθεια σήκωσε το φέρετρο όπου μαζί με τον αδερφό του το μετέφεραν μέσα στην εκκλησία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share