Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Κοστίζει μόλις 26 ευρώ: Το φθινοπωρινό φόρεμα της Σοφίας Αλιμπέρτη που προκάλεσε χαμό (photo)

Βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του μεγάλου της γιου στο Παρίσι

28 Σεπτεμβρίου 2023 20:05
Κοστίζει μόλις 26 ευρώ: Το φθινοπωρινό φόρεμα της Σοφίας Αλιμπέρτη που προκάλεσε χαμό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό προκάλεσε η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία επέλεξε ένα φθινοπωρινό φόρεμα, που κοστίζει μόλις 26 ευρώ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του μεγάλου της γιου στο Παρίσι.

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μιχαήλ Βαρθακούρη με τίτλο «Πλην Πυρός» στο «Maison de La Grece» στο Παρίσι. Το Παρίσι λούστηκε από το φως της Ελλάδας και ταξίδεψε στις Κυκλάδες μέσα από την έκθεση του νεαρού καλλιτέχνη «Πλην Πυρός» που παρουσιάστηκε στην Πόλη του Φωτός.

Η συγκίνηση στα εγκαίνια του γιου της

Η έκθεση, που την αγκάλιασε η Ελληνική Πρεσβεία στη Γαλλία, ήταν μια πρωτοβουλία του Έλληνα πρόξενου στη γαλλική πρωτεύουσα Γιώργου Κοντού και διοργανώθηκε από την COMMUNAUTÉ HELLÉNIQUE DE PARIS ET DES ENVIRONS και την πρόεδρο της Σέτα Θεοδωρίδου. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Πάριος για τις συζύγους του.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης παρουσίασε τη φωτογραφική δουλειά του με τίτλο «Πλην Πυρός», που είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Με τη ματιά του και τον φωτογραφικό του φακό και με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, αποτυπώνει, με ποιητικό τρόπο, στα έργα του, την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη με το γιο της
Η Σοφία Αλιμπέρτη με το γιο της

Την έκθεση στο Παρίσι εκτός από την συμμετοχή της Ελληνικής πρεσβείας της Γαλλίας, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της UNESCO, της επιχειρηματικής αλλά και της επιστημονικής κοινότητας καθώς και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης.

Το φόρεμα της Σοφίας Αλιμπέρτη

Αυτό που πολλοί σχολίασαν θετικά ήταν το look της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα καπιτονέ oversize λευκό με μαύρες λεπτομέρειες φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι με πεσμένο ώμο.

Η δημιουργία είναι Zara και το κόστος της είναι 25,95 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share