Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης: «Καλό ταξίδι αγαπημένε "μπαμπά"...» - Το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα (photo)

«Συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο»

28 Σεπτεμβρίου 2023 12:34
Πέθανε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης: «Καλό ταξίδι αγαπημένε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης. Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Υπήρξε ηθοποιός, αλλά και αθλητής του bodybuilding, της σφυροβολίας της ΑΕΚ, καθώς και σπουδαίος ορειβάτης με δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και Πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε πως συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Μποτίνη πριν χρόνια, παίζοντας τον γιο του. Επίσης, την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σκουλάς, σκορπώντας θλίψη στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο.

«Καλό ταξίδι αγαπημένε "μπαμπά"...»

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης , συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο...

Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο....» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share