Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές η Αθηνά Τσιλύρα: «Είσαι με τα καλά σου; Έχω καρκίνο» - Κατάθεση ψυχής από την πρώην σύζυγο του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μία γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, τι θα κάνω, τι με περίμενε»

27 Σεπτεμβρίου 2023 18:07
«Ραγίζει» καρδιές η Αθηνά Τσιλύρα: «Είσαι με τα καλά σου; Έχω καρκίνο» - Κατάθεση ψυχής από την πρώην σύζυγο του Σπύρου Παπαδόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Αθηνά Τσιλύρα, είχε «ραγίσει» καρδιές με την κατάθεση ψυχής της, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο. Ενώ, αυτό ήταν το μοναδικό πράγμα που ζήτησε η ηθοποιός μετά το διαζύγιο.

Δίνοντας ένα μάθημα ζωής, η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα μίλησε με συγκίνηση για την περιπέτεια με τον καρκίνο από την οποία βγήκε νικήτρια και για όσα άλλαξαν στη ζωή της.

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο, πήρα τις μαστογραφίες στα χέρια μου, πήγα σε μία γωνιά του νοσοκομείου και άρχισα να κλαίω. Χάθηκα. Δεν ήξερα πού βρισκόμουν, τι θα κάνω, τι με περίμενε. Ήταν πολύ βαρύ στο μυαλό μου να μου λένε: «Έχεις καρκίνο. Αύριο πρέπει να κάνεις μία χειρουργική βιοψία για να δούμε αν έχει επεκταθεί».

Εκείνη τη στιγμή ήρθε μία γυναίκα δίπλα μου. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Μου είπε: «Γιατί κλαις;». Της απάντησα: «Από ευτυχία!». «Το εννοείς;», με ρώτησε. «Είσαι με τα καλά σου; Έχω καρκίνο», της απάντησα.

Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα
Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα

Τότε μου έδειξε το στήθος της και μου είπε: «Κοίτα! Το έχω περάσει. Μην σε νοιάζει! Αν είναι χειρουργήσιμος, περνάει. Να το θυμάσαι». Μου έδωσε τόσο πολύ κουράγιο αυτή η γυναίκα και είπα: «Θα το παλέψω και θα το αντιμετωπίσω». Την περίοδο των χημειοθεραπειών και των ακτινοβολιών είχα δίπλα μου έναν πολύ καλό ογκολόγο. Μιλούσαμε!

Τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, γιατί έστω και μία γυναίκα να μ’ ακούσει και να δει ότι δουλεύω, συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά, το έχω ξεπεράσει και είμαι πολύ καλύτερα, ίσως τη βοηθήσω. Πολλές φορές η αρρώστια μπορεί να είναι ευλογία.

Σου δίνει τέτοιο χαστούκι που σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα διαφορετικά. Στη διάρκεια των χημειοθεραπειών έλεγα ότι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία θέλω να κοιτώ απλώς τη θάλασσα. Θα είμαι ευτυχισμένη μόνο μ’ αυτό. Έγινα πολύ πιο δυνατός άνθρωπος» είχε πει στο περιοδικό Εγώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share