Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Καθηλώνει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης: «Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο, υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή μου»

«Δυστυχώς οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα, σίγουρα έπαιξε ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες μου»

27 Σεπτεμβρίου 2023 17:34
Καθηλώνει ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης: «Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο, υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης (27/9), στην κάμερα του T live με την Τατιάνα Στεφανίδου και την δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου. Ο νεαρός μάγειρας, που γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του MasterChef, μίλησε με ειλικρίνεια για την περιπέτεια που έζησε για χρόνια με τα ναρκωτικά και καθήλωσε, αναφέροντας πως ήταν χρήστης σε τελικό στάδιο και υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης εξομολογήθηκε πως «ήμουν χρήστης περίπου 15 χρόνια γιατί τη χρήση την ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία. Πήγα, θα το πω, στην εύκολη λύση γιατί καμιά φορά νομίζω πως αυτή η διέξοδος είναι η εύκολη λύση παρόλο ότι είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Παράλληλα, συγκινεί η ιστορία της Φωτεινής Λεομπίλλα που ξέφυγε από τα ναρκωτικά.

Πλέον, βέβαια, το έχω αφήσει πίσω μου αν και καθημερινά παλεύω για αυτό. Στα 13, 14, 15 και μέχρι τα 20 και πιο μετά δεν μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Απλά νόμιζα ότι περνάω καλά, ότι η διασκέδαση είναι αυτό μέχρι που άρχισα να χάνω πράγματα. Υπήρχε φόβος και υπήρχε μεγάλη ματαίωση. Υπήρχε και κίνδυνος για τη ζωή μου γιατί μιλάμε ότι ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο».

«Κατάφερα μάλλον και πήρα φόρα από τον πάτο και σηκώθηκα. Για απεξάρτηση δεν πήγα με τη θέληση μου, ενώ ήθελα να κάνω κάτι, μου το πρότεινε ο πατέρας μου, πήγα για να δω πως είναι και σιγά σιγά με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω ότι τελικά υπάρχει λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα».

«Έχουν παίξει πολλά ρόλο. Δυστυχώς οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα, σίγουρα έπαιξε ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες μου. Οι παρέες τις οποίες εγώ επέλεξα να κάνω και το ότι δεν έβαλα στόχους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha. Αυτή τη στιγμή βάζω στόχους, καθημερινούς και πιο μακροπρόθεσμους. Να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. «Έχω μια κόρη 10 χρονών, είμαι χωρισμένος με την μητέρα της και αυτό που την συμβουλεύω είναι να κάνει αυτό που της αρέσει και να είναι ο κύριος παράγοντας σε αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share