Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Μάρκελλου Νύκτα: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ασχολιόταν...»

«Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί»

27 Σεπτεμβρίου 2023 16:32
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Μάρκελλου Νύκτα: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ασχολιόταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, με αφορμή την επιστροφή του Fame Story, έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είχε πάρει μέρος στο talent show πριν από 20 χρόνια.

«Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση», αναφέρει ο Μάρκελλος Νύκτας. Την ίδια στιγμή, αυτή είναι απάντησή του Κωνσταντίνου Αργυρού στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται πατέρας.

«Είχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες», παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής.

Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει περάσει ως παίκτης και μαθητής του από το Fame Story, ο Μάρκελλος Νύκτας σημειώνει: «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling».

«Υπήρχαν άλλα παιδιά που έλεγαν «αυτό δεν μου πάει», «αυτό δεν είμαι εγώ», κάτι σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;», απαντά ο Μάρκελλος Νύκτας σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Δείτε το βίντεο

Έξαλλος ο Μάρκελλος Νύκτας με τον Αντώνη Κανάκη: «Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο...»

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής, όντας έξαλλος, αναφέρθηκε στην καυστική ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου έριξε τα βέλη του κατά του Αντώνη Κανάκη και της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, τονίζοντας πως ήταν καθαρά σεξουαλικό το υπονοούμενο του παρουσιαστή και της ομάδας του.

«Δεν χρειάζεται να σας τον συστήσω. Είναι γνωστός και η παρέα των Ντάλτονς που ούτε μια τους εκπομπή δεν έχω δει… αυτό που δεν ξέρετε ή έχετε ξεχάσει, με έκραζε αυτό το καθαρόαιμο αρσενικό χωρίς αιδώ και κατ’ εξακολούθηση σε κάθε εκπομπή ονομαστικά με απερίγραπτη ειρωνεία, κακαρίζοντας και σκασμένος στα γέλια με τους άλλους που του κρατάνε την ουρά», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μάρκελλος Νύκτας στο Facebook.

«Έπρεπε να κινηθώ νομικά αλλά δεν υπήρχε τότε ο αντιρατσιστικός νόμος. Φτου σας και πάλι φτου σας, τραμπούκοι», επισημαίνει ο γνωστός σχεδιαστής. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης για τις οικονομικές απολαβές του από την τηλεόραση.

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στη Μαρία Βλάχου για το θέμα, αναφέροντας: «Παλιότερα που ήμουν στην τηλεόραση, είχαν πάρει σχοινί κορδόνι αυτός και η παρέα των Ντάλτονς και ανέφεραν το όνομά μου. Ο λόγος ποιος ήταν να γελάει κάποιος με εμένα; Έπαιρναν υλικό και με έκραζαν. Είχαν σβήσει και το φως και έπεφταν κάτω και χτυπιόντουσαν. Ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε;».

«Ήταν καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο. Αν αυτό συνέβαινε τώρα, αμέσως θα έκανα κάτι, εφόσον υπάρχει η πλάτη του νόμου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι», τονίζει στη συνέχεια.

«Υπάρχει ρεύμα εναντίον τους γιατί έχουν κάνει ανομήματα, εγώ δεν έχω κάνει κάτι, δεν έχω προσβάλλει κάποιον. Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω μόνο τον εαυτό μου, υποστηρίζω και νέα παιδιά», σημειώνει κλείνοντας ο Μάρκελλος Νύκτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share