Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Ήταν εκεί, ήταν μία κανονική μαμά για μένα, στα παιχνίδια, στα ταξίδια, στο οτιδήποτε» - Συγκινεί ο γιος της Λιζέτας Νικολάου (Video)

«Το γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση»

27 Σεπτεμβρίου 2023 15:27
«Ήταν εκεί, ήταν μία κανονική μαμά για μένα, στα παιχνίδια, στα ταξίδια, στο οτιδήποτε» - Συγκινεί ο γιος της Λιζέτας Νικολάου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λιζέτα Νικολάου κατά κόσμον Ελισάβετ Κατικαρδίου, με την μελωδική φωνή της μάγευε τους θαυμαστές της. Σε όλη τη ζωή της πορεύτηκε με ταπεινότητα δεν καυχιόταν ποτέ για τις τεράστιες συνεργασίες που έκανε αλλά και για την αμέριστη προσφορά της στον πολιτισμό… Επίσης, διαβάστε εδώ την συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάνη για τον θάνατο της πρώην γυναίκας του.

Η είδηση το περασμένο καλοκαίρι πως η Λιζέτα Νικολάου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της καθώς γλίστρησε από σκάλες σε ένα μαγαζί προκάλεσε σοκ. Όλοι ήταν σίγουροι πως η Λιζέτα θα πάλευε σαν λιοντάρι για να τα καταφέρει. Όμως δυστυχώς έπειτα από μέρες νοσηλείας, η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή στα 71 της χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

«Ήταν εκεί, ήταν μία κανονική μαμά για μένα, στα παιχνίδια, στα ταξίδια, στο οτιδήποτε»

Λίγο καιρό μετά ο αγαπημένος της γιος Αλέξανδρος, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη, μίλησε για πρώτη φορά στις Αλήθειες με τη Ζήνα για την μητέρα του που θαύμαζε όσο κανέναν.

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δύσκολες μέρες… Εμείς το γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση, ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα και οι γιατροί δεν μας είχαν δώσει κάποια ελπίδα…

Από μικρός μέχρι και το πανεπιστήμιο ήταν εκεί, ήταν μία κανονική μαμά για μένα, στα παιχνίδια, στα ταξίδια, στο οτιδήποτε. Με αγαπούσε πάρα πολύ κι εγώ την αγαπούσα και την αγαπώ πάρα πολύ… Ήταν γενικά άνθρωπος της οικογένειας, ήξερα ότι ήταν γνωστή και εκείνη και ο μπαμπάς μου, αλλά δεν ήθελα οι γονείς μου να είναι διάσημοι ήθελα να είναι κανονικοί…

Η μητέρα μου ήταν απλή, ειλικρινής, ήταν καλοσυνάτη, αγαπούσε τους φίλους της και αυτές είναι και οι αρχές που έχω κι εγώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Το πρώτο πράγμα που θα τη χαρακτήριζε ως γιαγιά και όχι ως μαμά έχει να κάνει με τα εγγόνια της, είναι δίδυμα τα παιδιά.

Εγώ θα θυμάμαι αυτά τα χρόνια που τα έζησε, γιατί έμενε αρκετές φορές μαζί μας. να βλέπω τη μητέρα μου να τραγουδάει στα παιδιά για να τα νανουρίσει, να τραγουδάνε τα παιδιά τα τραγούδια που τους έλεγε να περιμένουν πότε θα έρθει η γιαγιά να τους τραγουδήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λιάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share