Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Ξέρω τα πάντα γι αυτόν»: Κατέφθασε στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του Παντελή Παντελίδη

Σαν δυο σταγόνες νερό

27 Σεπτεμβρίου 2023 14:59
«Ξέρω τα πάντα γι αυτόν»: Κατέφθασε στην Ελλάδα ο Δανός σωσίας του Παντελή Παντελίδη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ονομάζεται Janus Wiberg και πρόκειται για τον άνδρα που μοιάζει αρκετά με τον αείμνηστο λαϊκό καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη! Επίσης, είναι τραγουδιστής και αυτές τις ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το «Breakfast@Star», θέλει, μεταξύ άλλων, να γνωρίσει την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ενώ σκοπεύει και να δειπνήσει με 2 θαυμαστές του Έλληνα τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2018.

«Τα μάτια του Παντελή δεν τα 'χει κανένας, αλλά είναι σοκαριστικό» είπε με συγκίνηση η Ελένη Χατζίδου, που είχε υπάρξει στενή συνεργάτιδα του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Ξέρω την ιστορία του, τα πάντα για αυτόν. Τραγουδάω λίγο δικά του κομμάτια, κάνω το καλύτερο που μπορώ και βελτιώνομαι κάθε φορά. Μου αρέσει περισσότερο το "Τα σχοινιά σου"» και στη συνέχεια τραγούδησε ένα μικρό μέρος από το κομμάτι «Γίνεται».

«Πάρα πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα μου στέλνουν μηνύματα και πρόκειται να δειπνήσω με δύο Έλληνες την Τετάρτη».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελένη Χατζίδου είπε συγκινημένη: «Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα χτυποκάρδι. Το παλικάρι έμαθε ελληνικά, του πήρε τρεις ώρες να μάθει το "Γίνεται", γιατί αυτό του ζήτησαν οι φαν του Παντελίδη να μάθει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share