Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Έρχεται με ένα ύφος, προσέβαλε πολύ...»

Γυρνάει και μου λέει «άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα»

27 Σεπτεμβρίου 2023 12:48
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Έρχεται με ένα ύφος, προσέβαλε πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η Super Κική για τη Ζήνα Κουτσελίνη, αναφέροντας ότι ερχόταν με ύφος και προσέβαλε πολύ τους άλλους. Με την ευκαιρία, ο Ηλίας Ψινάκης έριξε άγριο κράξιμο στην influencer.

Με ένα βίντεο πραγματικά χειμαρρώδες, η Super Κική ξέσπασε για όλους και για όλα. Η γνωστή Influncer, Instagrammer και πλέον επιχειρηματίας μίλησε για το πώς μπήκε στην τηλεόραση, για τη δύσκολη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, για την αποβολή και όλα όσα της έχουν «σύρει» μέχρι σήμερα οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Super Κική για πρώτη φορά αποκάλυψε τι έγινε ακριβώς με την Ζήνα Κουτσελίνη στο «The 2night show», όταν η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε ξαφνικά από το γύρισμα με τις «Σφήκες», οι οποίες απαρτίζονταν από την Influencer, την Χρύσα Κατσαρίνη και την Φελίσια Λαπάτη.

Κόλαφος η Super Κική για Ζήνα Κουτσελίνη

«Αν εγώ έχω κάποιο ταλέντο είναι ο αυθορμητισμός μου. Αν πω κάτι πετυχημένο είναι επειδή το έβγαλα από το μυαλό μου, αν είναι γραπτό δεν θα πετύχει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνουν ελεεινά τα επεισόδια. Έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα ύφος… Εγώ αρχικά δεν ήξερα ποια είναι η Κουτσελίνη, δεν είχα ιδέα ποια είναι η χριστιανή. Μπαίνει μέσα, λέω κάτι θα είναι αυτή για να έχει αυτό το ύφος. Δεν το είχε με μένα το ύφος, το είχε αλλού…

Ξεκίνησε μια κόντρα, λες και μας είχε πάρει τον γκόμενο. Δεν πολυμιλάω, βλέπω ότι προσβάλλει πολύ και λέω δεν γίνεται να την αφήσω έτσι και την προσβάλω πάρα πολύ. Πάρα πολύ, για την ηλικία της, ό,τι είχα στο μυαλό μου. Ήταν στον ρόλο μου να προσβάλλω τους καλεσμένους. Όμως μπήκε αυτή στον ρόλο και μας πρόσβαλε και πυροβολούσε με καλάσνικοφ.

Οι άλλες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ήξεραν ποια είναι. Εγώ δεν ξέρω γιατί υπήρχε αυτή η κόντρα και λέω τώρα θα σε διαλύσω. Της λέω αυτό που είναι να της πω… σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα. Γυρνάει και μου λέει «άντε και εσύ κοριτσάκι μου να δω αν θα κάνεις ποτέ καριέρα». Της λέω «είμαι νέα ακόμα, κάτσε να φτάσω και εγώ στα γεράματα και θα την κάνω». Αυτή ήταν η απάντησή μου. Βγαίνει έξω τρέχοντας. Την άλλη μέρα… Παναγία και Χριστέ μου. Με έπαιρναν δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν που είσαι, που είναι το σπίτι σου, να σε βρούμε. Είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην τηλεόραση και με έσκαβαν βαθιά. Έλεγαν ότι σίγουρα φταίω εγώ…» τόνισε η Super Κική.

Το απόσπασμα μετά το 8:30

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share