Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

«Μπήκα μέσα στην εντατική και του ψιθύρισα...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας για τις τελευταίες ώρες του πατέρα του (Video)

«Ζούσε - πέθαινε και το ζούσαμε αυτό το μαρτύριο για 3-4 ώρες

27 Σεπτεμβρίου 2023 12:34
«Μπήκα μέσα στην εντατική και του ψιθύρισα...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιάγκας για τις τελευταίες ώρες του πατέρα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για τις τελευταίες ώρες που βίωσε δίπλα στον πατέρα του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου μέσα από «Το Πρωινό» στον ANT1. Με αφορμή το θέμα για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές δίπλα στον πατέρα του ο οποίος πάλευε στην εντατική.

«Μπήκα μέσα στην εντατική και του ψιθύρισα...»

«Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια εμφράγματα – ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή δίνοντας μια τιτάνια μάχη. Ζούσε – πέθαινε και το ζούσαμε αυτό το μαρτύριο για 3-4 ώρες.

Κάποια στιγμή έδωσε εγώ εντολή στους γιατρούς, λέω δεν υπάρχει λόγος. Με τόσες ανακοπές και χωρίς οξυγόνο, πραγματικά και να ζούσε δεν θα ξέραμε πώς θα ήταν ο πατέρας μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και αποκάλυψε τη στιγμή που θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του: «Πήγα στην ενταντική, μου είπαν να μην μπω μέσα, δεν τους άκουσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί το οποίο είναι δικό μου και δικό του. Και μετά, ενώ έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ». είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και κατέληξε: «Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε κώμα, ίσως τα μηνύματα που θέλεις να τους περάσεις να τα ακούνε με έναν μεταφυσικό τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ».

Μαγκωμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Νιώθω άσχημα...» - Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα (Video)

Ρεπόρτερ της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον ρώτησε για την "κόντρα" του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μιλάμε στον δρόμο, το ξέρετε από πέρυσι. Δεν είναι ευγενικό για τους τηλεθεατές. Καλή σεζόν».

«Νιώθω άσχημα...»

Ο δημοσιογράφος δεν το έβαλε κάτω και επέμεινε και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ενώ προχωρούσε: «Νιώθω πολύ άσχημα! Να είστε καλά παιδιά»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share