Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Σπάραξε η Δήμητρα Βαμβακούση: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ»

26 Σεπτεμβρίου 2023 20:26
Σπάραξε η Δήμητρα Βαμβακούση: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία σπαρακτική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Δήμητρα Βαμβακούση την πεθερά της, η οποία έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Ντάνου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί σε γενέθλια.

Δείτε την ανάρτησή της

ανάρτηση Βαμβακούση για μητέρα Γιώργου Αγγελόπουλου

Συγκινεί η Δήμητρα Βαμβακούση: «Όταν είμαι μαζί σου...» - Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)

Η Δήμητρα Βαμβακούση μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με τον καλό της, όχι από την ημέρα του γάμου, αλλά από το πρόσφατο παρελθόν τους και του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.

«Throw back από backstage…Όταν είμαι μαζί σου χάνω το χρόνο», σημείωσε. Ενώ, σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς ο νικητής του Survivor μια μέρα μετά τον γάμο του με την Δημητρα Βαμβακούση έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share