Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο

Όσα ανέφερε ο ίδιος

26 Σεπτεμβρίου 2023 20:08
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Το βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ξαφνική και έντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λίγο πριν έναρξη της εκπομπής «Έλα να δεις.» στην Κύπρο. Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο και ανέφερε τα εξής:

«Αγαπημένοι μου, όπως βλέπετε είμαι καλά, είμαι στο ασθενοφόρο και πάμε για έναν έλεγχο στο γενικό νοσοκομείο. Έχω δίπλα τη διευθύντρια του προγράμματος μας που δεν μας άφησε. Συγγνώμη που σας τάραξα, που έφυγα έτσι από την εκπομπή, αλλά δεν αισθανόμουν καλά.

Όλα καλά, σε λίγο θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Παράλληλα, δείτε τις δηλώσεις που έκανε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Δείτε το βίντεο

«Πρέπει να κλείσω» - Ξέσπασε σε κλάματα «on air» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Στον αέρα του Open Weekend μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας βγήκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σκοπό να μιλήσει για την πρεμιέρα του Asia Express και την ξαφνική αποχώρηση τους από το ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR.

Ωστόσο, προς το τέλος της συζήτησης ο καλλιτέχνης ξέσπασε σε κλάματα, αναφερόμενος σε σχόλια που άκουσαν με την αποχώρησή τους, αφού γράφτηκαν πολλά και διάφορα αρνητικά για... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share