Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Συγκινεί ο γιος της Λιζέτας Νικολάου: «Ήταν απλή και καλοσυνάτη, ήταν μια κανονική μαμά για εμένα»

«Ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα και οι γιατροί δεν μας είχαν δώσει κάποια ελπίδα»

26 Σεπτεμβρίου 2023 18:41
Συγκινεί ο γιος της Λιζέτας Νικολάου: «Ήταν απλή και καλοσυνάτη, ήταν μια κανονική μαμά για εμένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό η Λιζέτα Νικολάου «έφυγε» από τη ζωή και τώρα ο γιος της συγκινεί με τα λόγια του, καθώς τονίζει πως ήταν απλή και καλοσυνάτη, ενώ γι' αυτόν υπήρξε μια κανονική μαμά.

Την έλεγαν Ελισάβετ Κατικαρίδου και την φώναζαν το «αηδόνι του Πόντου». Ο λόγος για την αείμνηστη Λιζέτα Νικολάου που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο το περασμένο καλοκαίρι σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια της αλλά και την ελληνική μουσική σκηνή, που έχασε μία πολύ σπουδαία ερμηνεύτρια.

Έζησε ταπεινά, δεν καυχιόταν ποτέ για τις τεράστιες συνεργασίες της και όσα σπουδαία κατάφερε στην πολυετή καριέρα της στο τραγούδι. Από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό Γιώργο Λιάνη απέκτησε τον μοναχογιό της Αλέξανδρο Λιάνη, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την μητέρα του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν ατύχημα, δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δύσκολες μέρες», λέει αρχικά για το τραγικό ατύχημα της μητέρας του.

«Εμείς το γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν σχεδόν απίθανο να υπάρξει κάποια βελτίωση, ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα και οι γιατροί δεν μας είχαν δώσει κάποια ελπίδα», αναφέρει ο Αλέξανδρος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης συγκινεί:

«Από τον γιο μου το έμαθα και μου λέει ότι “η μαμά έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά”. Τη βρήκε στα επείγοντα. “Και μου λένε οι γιατροί ότι δεν θα τα καταφέρουν ακόμα κι αν την εγχειρήσουν”. Ήμουν ο πρώτος που το έμαθα και δεν είμαι και καθόλου εξοικειωμένος με αυτά τα πράγματα. Μου λέει ο Αλέξανδρος, ήταν ίδια και ομορφότερη από ότι ήταν πριν».

Ο γιος της Λιζέτας Νικολάου σημειώνει πως η μητέρα του μεγάλωσε μόνη της «με όποιες δυσκολίες έχει αυτό», σε συνδυασμό και με το τραγούδι «ένα δύσκολο, σκληρό επάγγελμα».

«Από μικρός μέχρι και το πανεπιστήμιο ήταν εκεί, ήταν μία κανονική μαμά για μένα, στα παιχνίδια, στα ταξίδια, στο οτιδήποτε. Με αγαπούσε πάρα πολύ κι εγώ την αγαπούσα και την αγαπώ πάρα πολύ».

«Ήταν γενικά άνθρωπος της οικογένειας» λέει ο Αλέξανδρος Λιάνης και συμπληρώνει «ήξερα ότι ήταν γνωστή και εκείνη και ο μπαμπάς μου, αλλά δεν ήθελα οι γονείς μου να είναι διάσημοι ήθελα να είναι κανονικοί».

Ο γιος της περιγράφει πώς ήταν η Λιζέτα Νικολάου ως γιαγιά, στα δίδυμα εγγόνια της.

«Η μητέρα μου ήταν απλή, ειλικρινής, ήταν καλοσυνάτη, αγαπούσε τους φίλους της και αυτές είναι και οι αρχές που έχω κι εγώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου», λέει και προσθέτει, «Το πρώτο πράγμα που θα τη χαρακτήριζε ως γιαγιά και όχι ως μαμά έχει να κάνει με τα εγγόνια της, είναι δίδυμα τα παιδιά. Εγώ θα θυμάμαι αυτά τα χρόνια που τα έζησε, γιατί έμενε αρκετές φορές μαζί μας. να βλέπω τη μητέρα μου να τραγουδάει στα παιδιά για να τα νανουρίσει, να τραγουδάνε τα παιδιά τα τραγούδια που τους έλεγε να περιμένουν πότε θα έρθει η γιαγιά να τους τραγουδήσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share