Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Βαγγέλης Σκουφάς: Ποιός είναι ο άνδρας που «έκλεισε» το μάτι στον Κασσελάκη και έγινε viral στο Twitter;

Ο ρόλος του στην ομάδα «ΛΟΑΤΚΙ+» του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και η σχέση του με τον νυν πρόεδρο του κόμματος

26 Σεπτεμβρίου 2023 15:05
Βαγγέλης Σκουφάς: Ποιός είναι ο άνδρας που «έκλεισε» το μάτι στον Κασσελάκη και έγινε viral στο Twitter;
Από Ανθή Κουρεντζή

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media ένας νεαρός με γυαλιά, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καθόταν πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή (24/09), την ώρα που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του κόμματος.

Η στιγμή, που ξεχώρισε και έκανε γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, ήταν όταν έκλεισε το μάτι στον Στέφανο Κασσελάκη, γεγονός που αποδεικνύει ότι γνωρίζονται και συνεργάζονται στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα του πρώτου.

Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Σκούφας

Ο Βαγγέλης Σκούφας, μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στο πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι, μεταξύ άλλων, συντονιστής της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., μέλος της Νομαρχιακής Α’ Αθηνών και της γραμματείας του τμήματος Δικαιωμάτων του κόμματος. Σε ό,τι αφορά το οικογενειακό του πλαίσιο, είναι ο αδελφός της Μπέτυς Σκούφα, πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νομό Πιερίας, που εξελέγη το 2015.

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του, το 2003 αποφοίτησε από το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως λογιστής και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα, ως επιστημονικός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ συνεργάζεται με τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share