Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Συγκινεί η Δήμητρα Βαμβακούση: «Όταν είμαι μαζί σου...» - Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)

Σε μία αποκάλυψη-εκτίμηση προχώρησε η Ειρήνη Κολιδά για την Δήμητρα Βαμβακούση

25 Σεπτεμβρίου 2023 23:34
Συγκινεί η Δήμητρα Βαμβακούση: «Όταν είμαι μαζί σου...» - Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με τον καλό της, όχι από την ημέρα του γάμου, αλλά από το πρόσφατο παρελθόν τους και του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.

Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Throw back από backstage…Όταν είμαι μαζί σου χάνω το χρόνο», σημείωσε. Ενώ, σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς ο νικητής του Survivor μια μέρα μετά τον γάμο του με την Δημητρα Βαμβακούση έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος» - Αποκάλυψη από την Ειρήνη Κολιδά για την Βαμβακούση (Video)

Σε μία αποκάλυψη-εκτίμηση προχώρησε η Ειρήνη Κολιδά για την Δήμητρα Βαμβακούση, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι έγκυος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για την ηχηρή απουσία από τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος»

«Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 09:40′:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share