Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

«Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Γιατί να φαρμακώνει με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;» - «Εξερράγη» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη (Video)

«Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός του επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους;»

25 Σεπτεμβρίου 2023 21:23
«Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Γιατί να φαρμακώνει με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;» - «Εξερράγη» ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τις δηλώσεις Κούγια για Κασσελάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Στέφανου Κασσελάκη και την εκλογή του ως νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κος Κασσελάκης πέτυχε μια νίκη, εκπροσωπεί ανθρώπους πολύ χαμηλού επιπέδου. οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Super Κατερίνα, τονίζοντας πως πολύ σύντομα θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Γιατί να φαρμακώνει με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε ακούγοντας τις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου.

«Γιατί να βγαίνουν τέτοιοι άνθρωποι επί παντός του επιστητού και να μη μένουν στην αρμοδιότητά τους. Έχει δίκη, να μιλήσει, αλλά να μιλήσει για τον Κασσελάκη, ως τι; Ως ομοφοβικός; Ως αντιδραστικός; Ως τι να μιλήσει; Γιατί να με φαρμακώνει; Γιατί να φαρμακώνει τον τηλεθεατή με αυτά τα λόγια μίσους και φασισμού;», είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και κατέληξε: «Απίστευτα πράγματα αυτά», είπε για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

«Aπο το '19 ησουν βαρίδι, ανύπαρκτος! Πόση μικροψυχία, ούτε συγχαρητήρια δεν μπορείς να πεις» - "Σφαλιάρες" στον Ευκλειδη Τσακαλώτο για τη δήλωσή του μετά τη νίκη Κασσελάκη (photo)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας νέους ρόλους στον Μανώλη Καπνισάκη, την Δώρα Αυγέρη και τον Γιώργο Τσίπρα.

Οι ψηφοφόροι – μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – τον ανέδειξαν νέο πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ηγετικό στέλεχος και ένας εκ των υποψήφιων για την προεδρία, στη δήλωσή για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν συνεχάρη τον νικητή, αλλά αντίθετα ανέφερε πως «η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα».

"Σφαλιάρες" στον Ευκλειδη Τσακαλώτο για τη δήλωσή του μετά τη νίκη Κασσελάκη

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πυροδοτώντας έντονες συζητήσεις στα πολιτικά πηγαδάκια, αλλά και σφοδρές αντιδράσεις στα social media από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Aπο το '19 ησουν βαρίδι, ανύπαρκτος! Πόση μικροψυχία, ούτε συγχαρητήρια δεν μπορείς να πεις»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share