Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

«Αγαπήστε τον εαυτό σας! Το μέσα μας έχει σημασία όπου πηγάζει η αγάπη, η δύναμη και η πραγματική καθαρή ψυχή ενός ανθρώπου...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη (photo)

«Μη ντρέπεστε για την εξωτερική εμφάνιση καλουφλάροντας τον με φίλτρα...»

25 Σεπτεμβρίου 2023 20:48
«Αγαπήστε τον εαυτό σας! Το μέσα μας έχει σημασία όπου πηγάζει η αγάπη, η δύναμη και η πραγματική καθαρή ψυχή ενός ανθρώπου...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μεγάλο θάρρος, υπομονή και πίστη, συνεχίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής με νέα του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα δίνει ένα συγκινητικό μήνυμα. Στο πλευρό του πάντα η σύντροφός του, ο «άγγελός μου» όπως την αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος Δασκαλάκης, Μαρία Ντινόρη.

«Αγαπήστε τον εαυτό σας»

«Καλημέρα Αγάπες μας και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Αγαπήστε τον εαυτό σας και μη ντρέπεστε για την εξωτερική εμφάνιση καλουφλάροντας τον με φίλτρα...

Το μεσα μας έχει σημασία όπου πηγάζει η αγάπη, η δύναμη και η πραγματική καθαρή ψυχή ενός ανθρώπου...

Ευχόμαστε Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!

ΑΜΗΝ»

«Βρες τρόπο, πρέπει να με εξομολογήσεις»: Ο Γιώργος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα τα ξημερώματα στον πατέρα Λεόντιο

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, ενώ ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα Λεόντιο, κάνοντας γνωστό πως του ζήτησε να τον επισκεφτεί προκειμένου να εξομολογηθεί.

Γιώργος Δασκαλάκης: «Όσοι είναι από τη Ρόδο γνωρίζουν για αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Καλησπέρα αγάπες μου όμορφες!Έστειλα μήνυμα εχθές αργά τα ξημερώματα σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο όπως τον αποκαλώ και του λέω “ξέρω ότι δεν έχεις μέσο να έρθεις από το μοναστήρι του Αρταμίτη μας (70 χλμ.) αλλά βρες…Πρέπει να με εξομολογήσεις πάλι και να μου διαβάσεις την ευχη σου. Έλα όποτε μπορείς”. Πρωί πρωί ήταν εδώ. Όσοι είναι από τη Ρόδο γνωρίζουν για αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο του Θεού τον Πατέρα Λεόντιο.

Να έχει κάθε ευλογία του Θεού όπως ο ίδιος τη μοιράζει με τη ψυχούλα του στους συνανθρώπους του. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και η Παναγία μαζί μας! Αμήν».

Καλησπέρα Αγάπες μου όμορφες!!! Έστειλα μήνυμα εχθές αργά τα ξημερώματα σε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο όπως τον αποκαλώ...και...

Posted by Giorgos Daskalakis B on Monday, July 10, 2023
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share