Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα» - Η βίντεοκλήση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την μητέρα του πριν 6 χρόνια στο Survivor

«Το ότι σε είδα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα, το ξέρεις…»

25 Σεπτεμβρίου 2023 20:05
«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα» - Η βίντεοκλήση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την μητέρα του πριν 6 χρόνια στο Survivor
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία μόλις ημέρα μετά το γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βίωσε το απόλυτο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Σπαραγμό προκαλεί ένα βίντεο 6 χρόνια πριν όταν συμμετείχε στο Survivor με τον "Ντάνο" να έχει μία τρυφερή βιντεοκλήση με την μητέρα του.

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα»

«Μάνα, λίγος καιρός έμεινε… Θα σε δω σύντομα και θα σε παρατηρήσω ακόμα καλύτερα. Η αλήθεια είναι πως μου έχετε λείψει όλοι! Και αυτή την τελευταία εβδομάδα, αν μου επιτρέπετε να κάτσω εδώ, το ότι σε είδα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα, το ξέρεις… Ανυπομονώ να σας δω όλους από κοντά», είπε λίγο αργότερα ο Ντάνος.

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος» - Αποκάλυψη από την Ειρήνη Κολιδά για την Βαμβακούση (Video)

Σε μία αποκάλυψη-εκτίμηση προχώρησε η Ειρήνη Κολιδά για την Δήμητρα Βαμβακούση, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι έγκυος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για την ηχηρή απουσία από τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος»

«Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 09:40′:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share