Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Βάιος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο» - H συγκινητική του εξομολόγηση για τον καρκίνο του οισοφάγου (Video)

Ο καρκίνος του οισοφάγου και το «θαύμα» του Αγίου Εφραίμ

25 Σεπτεμβρίου 2023 19:19
Βάιος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο» - H συγκινητική του εξομολόγηση για τον καρκίνο του οισοφάγου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε βρεθεί καλεσμένος ο Βάιος Σύρρος, όπου έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο στον οισοφάγου αλλά και το «θαύμα» του Αγίου Εφραίμ που βίωσε. Επίσης, για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στο περιοδικό Vita και καθήλωσε.

«Πέρασα δύσκολα, αλλά είχα δίπλα μου ανθρώπους. Είχα την οικογένειά μου. Πρώτα είχα την οικογένειά μου και μετά ένα κανάλι δίπλα μου, το Star. Θεωρώ τον εαυτό μου υπερβολικά τυχερό γιατί η Διοίκηση και γενικά όλοι οι άνθρωποι με στήριξαν σε ο,τιδήποτε χρειάστηκε και ήταν πάντα δίπλα μου. Αυτό δεν το ξεχνώ», είπε και πρόσθεσε πως δεν υπήρχε κληρονομικότητα και πως πιθανότατα να ευθύνεται η χρήση χημικών. «Δύο φορές είχα λιποθυμήσει. Στη μία λιποθυμία με συνέφερε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων».

«Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

Όπως εξομολογήθηκε την παραμονή του χειρουργείου μαζί με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

Ο ίδιος εξήγησε ότι είναι από τη φύση του πολύ σκεπτικιστής με όλα αυτά περί θαυμάτων: «Μου έλεγαν για εικόνα που δακρύζει και εγώ έψαχνα από πίσω το σημείο που μπορεί να είχε το υγρό. Μου είπε η σύζυγός μου να πάμε στον Άγιο Εφραίμ και της είπα ''πάμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε''.

Πήγα, πήρα το λαδάκι και το βράδυ πριν την επέμβαση εγώ και η σύζυγός μου βάλαμε λάδι και μυρίζαμε μύρο. Έντονα μύρο. Δεν ήταν αυθυποβολή, ούτε τίποτα. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Βγήκα από το νοσοκομείο 4-5 ημέρες νωρίτερα από ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Λίγες ημέρες αργότερα επισκεφθήκαμε και πάλι το μοναστήρι και ζήτησα από την Ηγουμένη να μου δώσει αυτό το λαδάκι που μυρίζει μύρο μου είπε ότι δεν έχουν τέτοιο και ότι με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται ο Άγιος Εφραίμ. Έπαθα σοκ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share