Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου - «Σήμερα μου είπαν πως έφυγες! Θα σε φέρω πάντα μαζί μου» (photo)

Σε βαρύ πένθος μια μέρα μετά τον γάμο του

25 Σεπτεμβρίου 2023 18:53
Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου - «Σήμερα μου είπαν πως έφυγες! Θα σε φέρω πάντα μαζί μου» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor μια μέρα μετά τον γάμο του με την Δημητρα Βαμβακούση έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας και σήμερα κατέληξε. Μια μέρα μετά αφού είδε ότι ο γιος της παντρεύτηκε ενώπιων του Θεού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση.

«Σήμερα μου είπαν πως έφυγες! Δεν έφυγες, θα σε φέρω πάντα μαζί μου»

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος» - Αποκάλυψη από την Ειρήνη Κολιδά για την Βαμβακούση (Video)

Σε μία αποκάλυψη-εκτίμηση προχώρησε η Ειρήνη Κολιδά για την Δήμητρα Βαμβακούση, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι έγκυος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο για την ηχηρή απουσία από τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Με το καλό και το μωράκι τους! Από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος»

«Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 09:40′:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share