Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: «Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην..."» - Η αποκάλυψη για τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου (Video)

Γι' αυτό δεν έδωσε το όνομά της στα παιδιά της

25 Σεπτεμβρίου 2023 18:14
Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: «Μου έλεγε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της για τους γάμους και τις βαφτίσεις που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε και έτσι δόθηκε η αφορμή στην παρουσιάστρια να αποκαλύψει το λόγο που δεν έδωσε σε καμία από τις κόρες της το όνομα της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέμενε πως θα έπρεπε ως φόρο τιμής προς τις γυναίκες που μας μεγαλώνουν και μας φροντίζουν να δίνουμε τα ονόματά τους στα παιδιά μας, καθώς είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς ως ένδειξη ευγνωμοσύνης. Στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, η μαμά της είναι εκείνη που οφείλεται για το γεγονός πως τα εγγόνια της δεν συνεχίζουν το όνομά της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Ανδρέα Φουστάνου για την ομορφιά της Μενεγάκη.

Ο λόγος που καμία από τις κόρες της Ελένης Μενεγάκη δεν πήρε το όνομα της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου

«Η δικιά μου η μάνα που λέγεται Γεωργία, το άλλαξε το όνομά της γιατί δεν της άρεσε και το έκανε Ζέτα. Μου έλεγε "παιδί μου αν κάνεις ποτέ κορίτσι μην βγάλεις το όνομά μου, γιατί... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share