Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Σε «τεντωμένο σκοινί» η σχέση Τσιτσιπά - Μπαντόσα: Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram (photos)

Μυστήριο με το μέλλον του ζευγαριού

25 Σεπτεμβρίου 2023 17:50
Σε «τεντωμένο σκοινί» η σχέση Τσιτσιπά - Μπαντόσα: Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram (photos)
Από Εύη Κουρίδου

Έντονη φημολογία υπάρχει πως χώρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες ζουν ένα φλογερό ειδύλλιο.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και ο ένας ακολουθούσε τον άλλον στους αγώνες. Η Πάουλα Μπαντόσα, μάλιστα, βρέθηκε και στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στο Davis Cup, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο.

Ωστόσο, κάτι παράξενο έγινε, που προβλημάτισε όσους ήθελαν να βλέπουν μαζί το ζευγάρι Τσιτσιπάς - Μπαντόσα. Και οι δύο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram ενώ από τον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με όνομα tsitsidosa δεν υπάρχει πλέον καμία φωτογραφία εκτός από εκείνη του προφίλ.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται... Για ποιον λόγο διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες; Άραγε ο χωρισμός είναι απλώς μια φήμη;

Στάθης Σχίζας: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα...» - Η απάντησή του για τον καβγά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό μαγαζί

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στο Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, ενώ μία συγκεκριμένη ερώτηση για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτέλεσε αφορμή για μια ιδιαίτερη απάντηση. Τι δήλωσε για τον καβγά τους σε νυχτερινό μαγαζί;

«Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, στην ίδια περιοχή είμαστε. Και να τη δω έξω, ένα γεια θα το πούμε. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Νομίζω κι εκείνη αυτό θα λέει. Έχει περάσει ένα διάστημα, ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Δεν έχει τύχει να την πετύχω στην περιοχή, νομίζω μία φορά από μακριά», είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όταν ακολούθησε η ερώτηση για τον τσακωμό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό μαγαζί, ο Στάθης Σχίζας είπε δύο λέξεις μόνο: «Όλα καλά».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share