Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Ήμασταν κολλητές αλλά δεν με κάλεσε...»: Ηχηρή απουσία από τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Αιτία ο πρώην σύντροφος της...

25 Σεπτεμβρίου 2023 15:07
«Ήμασταν κολλητές αλλά δεν με κάλεσε...»: Ηχηρή απουσία από τον γάμο της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο λίγο πριν γίνουν γονείς (δείτε την φουσκωμένη της κοιλίτσα) και οι καλεσμένοι έφταναν περίπου στους 600. Ανάμεσα τους ήταν πρώην παίκτες του Survivor, αλλά και γνωστά ονόματα της τηλεόρασης.

Από τον γάμο ωστόσο είχαμε και αρκετές απουσίες. Ανάμεσα τους μια πρώην κολλητή της νύφης, με την οποία οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν, λόγω του πρώην συντρόφου της Δήμητρας.

Αυτή η πρώην παίκτρια του Survivor δεν καλέστηκε στο γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

«Δεν με έχει καλέσει στον γάμο. Ήμασταν κολλητές, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ξέρω και το παρελθόν της. Σαν αθλήτρια και εκείνη με γνώριζε οπότε γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Ο καθένας μπορεί να θέλει να ζήσει κάποιες στιγμές όπως τις αισθάνεται ο ίδιος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό Σαν άνθρωπος εγώ δεν είμαι έτσι. Θέλω να έχω ανθρώπους που αγαπάω και γνωρίζω δίπλα μου.

Με τον Σπύρο έχουμε μιλήσει πολύ πριν βγάλει το τραγούδι αυτό, γνώριζα την σχέση τους με την Δήμητρα από πριν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση και ούτε πρόκειται να πάρω θέση τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι ένα από τα γεγονότα τα οποία μου χρέωσε εμένα η Δήμητρα, γιατί δεν πήρα θέση. Όταν έχεις όμως δύο φίλους, δεν μπορείς να είσαι μόνο στη μία πλευρά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και αυτό κράτησα.

Η Δήμητρα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρω θέση όσον αφορά το τραγούδι που έχει βγει, εγώ δεν ήθελα να πάρω. Θεωρώ πως είναι και οι δυο φίλοι μου και δεν θα το έκανα ποτέ ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share