Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Βόμβα» από τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου...»

«Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία έχεις για πάντα, ζεις με αυτήν»

25 Σεπτεμβρίου 2023 14:05
«Βόμβα» από τη Ντόρα Μπακογιάννη: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τονίζοντας πως πλέον είναι πολύ καλά. Η ίδια έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως μετά τη δολοφονία του Παύλου έκανε τη διαθήκη της. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ξέσπασε εναντίον του Τζήμερου.

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Αυτή είναι μια αρρώστια την οποία έχεις για πάντα, ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το σάκχαρο και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου και είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και αποκάλυψε:

«Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 ετών, η οποία είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι. Και μου λέει, κ. Μπακογιάννη, αυτό κι αυτό».

«Βέβαια φοβήθηκα όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος. Καταρχήν, έχω κάνει τη διαθήκη μου από όταν ήμουν 35 χρονών, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν με τον εγωισμό που έχουμε εμείς οι άνθρωποι, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, τι θα γίνει ο άνδρας μου όταν θα φύγω εγώ, τα είχα κάνει όλα. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Και μετά λέω τι θα πει αυτό; Δεν θα φύγεις. Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση», εξομολογήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Οι θεραπείες ήταν μια χαρά, στο δημόσιο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για τους Έλληνες γιατρούς, τους νοσηλευτές. Δεν μπορείς να φανταστείς την ποιότητα. Οι άνθρωποι είναι τέλειοι, άψογοι».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε

Της «έπλεξε» το εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Σία Κοσιώνη είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου, πάλεψε πολύ στη ζωή της για...»

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και «έπλεξε» το εγκώμιο στη Σία Κοσιώνη, λέγοντας πως είναι ο πρώτος αριθμός του λαχείου και ότι έχει παλέψει πολύ στη ζωή της.

Τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για την νύφη της ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. Παράλληλα, δείτε το λόγο που τη «βύθισε» στη θλίψη.

«Έχω πει ότι έχω την καλύτερη νύφη του κόσμου. Έχω ένα θησαυρό. Είναι ένας άνθρωπος βαθιά συναισθηματικός, μια γυναίκα καριέρας η οποία πάλεψε στη ζωή της για κάθε βήμα το οποίο έχει κάνει και ταυτόχρονα μία τρομερή μητέρα, μια τρομερή σύντροφος, ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει από αγάπη και από συναίσθημα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για την Σία Κοσιώνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή. όταν λέμε ότι πήρα το πρώτο λαχείο, εγώ το κράτησα ως πεθερά», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share