Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση: Έφτασε με φουσκωμένη κοιλίτσα και εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκκλησία (video)

Το ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων

24 Σεπτεμβρίου 2023 18:28
Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση: Έφτασε με φουσκωμένη κοιλίτσα και εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκκλησία (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώπιον περίπου 600 καλεσμένων. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πρώτος στο εκκλησάκι έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη Δήμητρα Βαμβακούση να τηρεί το «έθιμο» που θέλει τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη.

Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση: Έφτασε με φουσκωμένη κοιλίτσα και εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκκλησία (video)

Τα πρώτα πλάνα από τα σκαλιά της εκκλησίας αποκάλυψαν κάποιες λεπτομέρειες για τον στολισμό που είναι γεμάτος από ορτανσίες, ενώ η ανθοδέσμη της νύφης θα αποτελείται από τριαντάφυλλα.

Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση - Έφτασε με φουσκωμένη κοιλίτσα στην εκκλησία

Όπως θα δείτε αν προσέξετε στα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες είναι, πως η νύφη είναι έγκυος και μάλιστα στον 4ο μήνα. Το πρώτο του παιδάκι περιμένει λοιπόν, το ζευγάρι, καθώς δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γίνουν γονείς!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share